Automatische schuifdeur Brandwerend

Een veilige en esthetische oplossing daar waar 30 of 60 minuten brandwering geeist wordt.

Geplaatst door: FAAC BV

‎Brandwerende stalen schuifdeuren zijn een veilige en esthetische oplossing daar waar 30 of 60 minuten brandwering geëist wordt. De normen voor brandbeveiliging en voorzieningen worden door de overheid steeds verder aangescherpt. Bovendien krijgen eigenaren en gebruikers van objecten steeds meer zelf de verantwoordelijkheid om de brandbeveiliging op orde te hebben. FAAC BV helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes. Brandwerende schuifdeuren, brandrolschermen en industriële brandwerende deuren behoren tot ons standaard leveringspakket.

Stalen brandwerende schuifdeuren

Onze in staal uitgevoerde deuren zijn verkrijgbaar in een 30 en 60 minuten brandwerende uitvoering. Het verschilt per situatie welke brandwerende eisen er gesteld worden. De schuifdeurautomaat wordt voorzien van een noodstroomvoorziening en kan naast de standaard impulsgevers worden aangestuurd door een brandmeldinstallatie en/of rookmelders. Automatische brandwerende schuifdeuren functioneren in het dagelijks leven als ‘gewone’ automatische schuifdeur. In geval van nood zorgen ze voor een veilige brandwerende afsluiting. Deze schuifdeuren voldoen in combinatie met onze schuifdeurautomaat o.a. aan de volgende eisen:

Getest door Efectis

Geschikt voor het brandwerend afsluiten van openingen in brandscheidende wanden van openbare gebouwen
30 of 60 minuten brandwerend conform NEN-EN 1634-1 en NEN 6069
Geschikt als toepassing in vluchtwegsituaties

Productie in eigen beheer

Zowel onze deuren als onze aandrijvingen worden ontwikkeld en geproduceerd in eigen beheer. Hierdoor is combinatie met allerlei soorten profielen mogelijk en heeft u de vrijheid te kiezen welke uitstraling het beste bij uw pand past. Een automatische deur wordt door ons binnen één dag gemonteerd. 

https://www.faacbv.com/contact/

Bedrijvengids Geplaatst door
FAAC BV

FAAC BV

Transportweg 12-01, 7007CN  Doetinchem

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.