Balkontegel, RibDeck

De RibDeck balkontegel is een synthetische vloertegel met een open profiel. Hierdoor zijn deze tegels bijzonder geschikt voor gebruik in natte omstandigheden. De tegels zijn geschikt voor binnen en buiten en verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren.

Geplaatst door: PVC Kliktegel

BALKON TEGELS

Het vinden van de juiste balkontegel, het blijft altijd lastig. De vloer van het balkon moet er namelijk niet alleen goed uitzien, maar moet ook goed tegen een stootje kunnen. De vloer heeft namelijk veel te verduren, zeker in de vochtige herfstmaanden en de koude wintermaanden. Wil je een balkonvloer aanschaffen die er goed uit ziet, slijtvast is en bovendien jaren mee gaat? Dan zijn de SwissDeck balkontegels zeker een goede investering.

De RibDeck vloertegel is een synthetische vloertegel met een open profiel. Hierdoor zijn deze tegels bijzonder geschikt voor gebruik in natte omstandigheden. Uiteraard kun je de tegels ook in droge omstandigheden gebruiken. De tegels zijn geschikt voor binnen en buiten en zijn verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren.

Ook zijn er afwerkingsranden en hoeken leverbaar voor een nette en veilige afwerking.

Bedrijvengids Geplaatst door
PVC Kliktegel

PVC Kliktegel

Dorpsstraat 72c, 7933 PD  Pesse

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.