PVC Kliktegel

PVC Kliktegel

Dorpsstraat 72c, 7933 PD  Pesse

Over ons

PVC Kliktegel / Takens Bedrijfsvloeren is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van pvc-vloersystemen.

Op zoek naar een sterke en onderhoudsvriendelijke vloer? Kies dan voor een vloer PVC Kliktegel. De Kliktegels in ons assortiment zijn van het merk Klipper waardoor je bent verzekerd van dé beste kwaliteit PVC vloer. Het unieke aan deze tegel: ze zijn samengesteld van gerecycled PVC en daarmee ook nog eens milieuvriendelijk! 

BALKON TEGELS / GALERIJ TEGELS - SWISSDECK 

Het vinden van de juiste balkontegel, het blijft altijd lastig. De vloer van het balkon moet er namelijk niet alleen goed uitzien, maar moet ook goed tegen een stootje kunnen. De vloer heeft namelijk veel te verduren, zeker in de vochtige herfstmaanden en de koude wintermaanden. Wil je een balkonvloer aanschaffen die er goed uit ziet, slijtvast is en bovendien jaren mee gaat? Dan zijn de SwissDeck balkontegels zeker een goede investering.

www.pvckliktegel.nl

TAKENS BEDRIJFSVLOEREN

Na meer dan twaalf jaar zelfstandig ondernemer te zijn geweest in de horeca, was Gerbrand Takens het belang van een juiste horecavloer meer dan duidelijk. Ruim tien jaar geleden is hij in aanraking gekomen met de unieke vloertegels van gerecycled pvc, die uitermate geschikt zijn voor een toepassing in de horeca en diverse andere branches. Gerbrand Takens maakte het zijn missie om deze vloertegels groot te maken en dit is hem zeker gelukt. Onder de bedrijfsnaam Takens Bedrijfsvloeren zijn de unieke vloertegels al aan honderden bedrijven geleverd. Niet alleen in Nederland, maar ook in België, Spanje en Duitsland.

 www.takensbedrijfsvloeren.nl

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.