Centrum Mantelzorg Woonoplossingen

Centrum Mantelzorg Woonoplossingen

Eskdoarnstrjitte 24, 9051 SE  Stiens

Over ons

De Makelaar die Senioren volledig ontzorgt

U denkt na over wonen. Hoe gaat het nu. Hoe gaat het straks. Gaat u aktie ondernemen? Zo ja, wat is voor u de beste aktie.

Wilt u blijven wonen waar u woont of wilt u liever verhuizen. Hoe ziet u uw woontoekomst voor u? Hoe ziet uw ideale plaatje eruit én hoe bereikt u dat.

Wij van 101 woonoplossingen zijn gespecialiseerd in wonen door ouderen. Met of zonder beperkingen die het gevolg zijn van gevorderde leeftijd, ziekte of ongeval. En het liefst voorkomen we natuurlijk de ongevallen die in en rond het huis vaak voorkomen.

Alles is gericht op het behouden van zelfstandigheid. Mede door preventie.

Wat kunnen wij voor u doen. Allereerst voeren we met u een intakegesprek zodat we weten wat uw voorkeur heeft en wat mogelijk is in situatie. Misschien kunt u prima blijven wonen waar u nu woont en bent u al goed geholpen met enkele aanpassingen of een verbouwing of aanbouw. Misschien zit er niets anders op dan verhuizen.

Welke keuze u ook maakt. Wij kunnen u begeleiden bij iedere stap. Van intake totdat uw verbouwing of verhuizing volledig afgerond is. Het beoordelen van voorstellen voor verbouwing en het zoeken naar passende woonruimte. Inclusief ondersteuning van welke zaken u meeneemt, het verkopen of afvoeren van wat u niet mee wilt of kunt nemen. Het inpakken en weer uitpakken van uw spullen en het inrichten van uw nieuwe woonruimte. We ondersteunen u ook bij de financiële kant van de zaak. 

Alles tot in de puntjes geregeld door een team dat door ons per klant wordt samengesteld. 

Ziet u op tegen de rompslomp van verbouwen of verhuizen? Dat hoeft nu niet meer.

Weg met de stress en de drukte. 

Dat noemen wij pas maatwerk. Uiteraard kunt u ook kiezen voor deeldiensten.

Begin alvast eens met het lezen van ons e-book. 15 eenvoudige maar waardevolle tips die u meteen kunt toepassen.

Die vind u op onze homepage: www.101woonoplossingen.nl

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.