vveic.nl

vveic.nl

Bezuidenhoutseweg 161, 2594 AG  Den Haag

Over ons

VvE Incasso Compleet is een product van Creditline Incassodiensten

Creditline is een echte specialist op de Nederlandse markt met ervaring sinds 2005. Creditline biedt een landelijke dekking voor al uw opdrachten op het gebied van debiteurenbeheer en is met een vestiging in 's-Gravenhage goed bereikbaar voor persoonlijk contact. Voor u, als opdrachtgever, betekent dit zekerheid ten aanzien van de continuïteit en de snelheid van het incasseren van uw vordering(en).

Drie redenen om te kiezen voor VvE incasso compleet

 

#1

WIJ INCASSEREN ZAKELIJK, MAAR VRIENDELIJK

U wilt de harmonie bewaren, maar tegelijkertijd zorgen voor een financieel gezonde VvE. Wij hebben 10 jaar ervaring met het succesvol incasseren. Wij nemen de correspondentie uit handen en doen dit op een vriendelijke manier. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over scheve gezichten in het trappenhuis.

#2

EEN VAST LAAG BEDRAG PER JAARINCLUSIEF DE WETTELIJK VERSCHULDIGDE BTW.

Dus geen extra opslag, staffels of andere rekenmethodes hoe groot uw VvE ook is.

#3

WIJ WERKEN SAMEN MET BETROUWBARE PARTNERS

Creditline kan niet zonder een landelijke partner voor het gerechtelijke- en executietraject. Daarom hebben wij met Bazuin gerechtsdeurwaarders uit Rotterdam een zeer nauwe samenwerking om vorderingen met hoge slagingspercentages te incasseren.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.