AEDmaster

AEDmaster

Violenstraat 38, 9712 RJ  Groningen

Over ons

AEDmaster is de master onder de AED's

AED kopen? Dan moet u bij AEDmaster zijn. De naam zegt het eigenlijk al. AEDmaster is de specialist op het gebied van AED's. Dat houdt in dat wij alleen maar A-merken aanbieden. Deze merken zijn Zoll, Defibtech, Cardiac Science, Heartsine en Philips Heartstart. Naast AED's verkopen wij ook AED artikelen. 

Wat zijn precies AED A-merken?

AED A-merken zijn AED's die zowel over een FDA keurmerk hebben als over een CE markering beschikken. Hierdoor bent u gegarandeerd van een kwalitatief goede AED. Daarnaast zijn alle AED's 2021 proof. Dat houdt in dat ze aan de nieuwe AED wetgeving voldoen. Tevens hebben alle producten een minimale fabrieksgarantie van 7 jaar en heeft elk merk een servicepunt in Nederland.

AED kopen

AED kopen? Dat kan natuurlijk bij ons. Daarnaast beschikken wij ook over een zeer uitgebreide kennisbank, waardoor wij in staat zijn om u van de juiste informatie te voorzien. Tevens hebben wij pakketten samengesteld, zodat u naast de AED ook direct een wandkast, een lifeset en een paar extra elektroden heeft. Wel zo gemakkelijk!

Bent u op zoek naar een sponsor voor bijvoorbeeld een evenement? Neem dan even contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.