BERTU Toegangstechniek

BERTU Toegangstechniek

Spoorbos 14, 7543 GH  Enschede

Over ons

BERTU TOEGANGSTECHNIEK

AUTOMATISERING

BERTU is dé toegangs-specialist om controle op uw terrein te houden. Door onze jarenlange ervaring in de toegangstechniek kunnen wij u hoge kwaliteit en vakmanschap bieden. Wij zijn gespecialiseerd in het automatiseren van:

Slagbomen - Schuifpoorten - Draaipoorten - garagedeuren

TOEGANGSCONTROLE

Naast de automatisering kunt u bij ons terecht voor alle bij behorende aansturingen. Hierbij kunt u onder andere denken aan afstandsbedieningen, telefoon openers, pas systemen, codepanelen en video intercoms.

Met onze draadloze toegangscontrole systemen van INTRATONE kunt u gemakkelijk uw terrein voorzien van een pas systeem zonder daarvoor bekabeling naar de slagboom of poort te leggen. Hierdoor behoud u controle over wie wanneer het parkeerterrein mag betreden en worden de ongewenste parkeerders vermeden.

VIDEO INTERCOM

Op zoek naar een intercom systeem of is uw bestaande intercom aan vervanging toe? Door het gebruik van de nieuwste technieken kunnen wij intercoms die aan vervanging toe zijn eenvoudig vervangen voor een intercom systeem waarbij de oproepen niet meer op een vast toestel in de woning binnenkomen, maar rechtstreeks op uw mobiele telefoon. Op deze manier wordt er geen bezoeker meer gemist en is uw systeem helemaal up to date.

Wij zorgen voor controle van uw toegang. Van de oprit tot aan de voordeur!

SERVICE EN ONDERHOUD

Of het nou om een bestaande installatie gaat of een nieuwe. Wij zijn bekend met alle merken en kunnen de storingen en problemen van uw bestaande automatisering oplossen.

Bovendien kunnen wij vanuit onze standplaats in Enschede regionaal snel en efficiënt werken bij u op locatie.

https://www.bertu-toegangstechniek.nl/contact

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.