SamenGroen en CasaMundus voor verduurzaming

SamenGroen en CasaMundus voor verduurzaming

Lange Voorhout 58 A-2, 2514GE  Den Haag

Over ons

SamenGroen is een Social Enterprise die zich richt op verduurzaming van de gebouwde omgeving. Met behulp van slimme IT-oplossingen worden consumenten en eindgebruikers in hun kracht geplaatst. Onze software brengt energieverbruik en de mogelijkheden voor energiebesparing nauwkeurig in kaart. SamenGroen richt zich op koplopers in de markt, en op iedereen die actief wil bijdragen aan de belangrijkste milieudoelstelling: de CO2-uitstoot omlaag brengen. 

CasaMundus ontzorgt beheerders van vastgoed, Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) en beleggers bij de verduurzaming van gebouwen. Casamundus adviseert, coördineert en realiseert. De energetische analyse die SamenGroen maakt wordt vertaald in een duidelijke adviesrapportage voor verduurzaming van een woning of appartementengebouw. CasaMundus begeleidt alle betrokken partijen bij de uitvoering.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.