HTC parking & security bv

HTC parking & security bv

Tweede Bloksweg, 72, 3941ZA  Waddinxveen

Over ons

De wereld mooier, beter en veiliger maken

De wereld mooier, beter en veiliger maken met speedgates? Jazeker! Een voertuig entree die optimaal werkt, beschermt alles wat je lief is. Je familie, je huis, je bedrijf en je kostbaarheden.

Een bescherming die niet ten koste hoeft te gaan van gastvrijheid, gemak en stijl. Sterker nog: onze speedgates bieden een betrouwbare, duurzame en onbezorgde veiligheid. En hebben daarmee een directe impact op de omgeving om ons heen. Nieuwsgierig? Wij nemen je graag mee in de wereld van HTC. Met hightech parking- en security producten en een enorme berg aan kennis en ervaring helpen we elke klant met het vinden van de beste oplossing en maken we van iedere voertuig entree iets bijzonders. Of het nu gaat om de beveiliging van een ministerie of de toegang tot een bedrijventerrein, villa of parkeergarage.

Innovatieve producten, made in the Netherlands

HTC ontwikkelt en produceert alles zelf. Met de allernieuwste technieken en de beste mensen. Mensen die zich thuis voelen bij HTC, omdat zij deel uitmaken van ons avontuur. Een avontuur dat groter wordt met elk nieuw idee en ieder zaadje dat we planten.

Zo zijn we steeds op zoek naar nieuwe technieken, mogelijkheden en verbeterkansen. Een Speedgate die de voertuig stroom optimaliseert? Wij gaan ermee aan de slag. State-of-the-art Speedgates overvliegen naar het hoofdkantoor van Apple in Californië? Wij doen ‘t gewoon. Technisch beheer op afstand is mogelijk met het slimme IoT systeem Xense, dat door HTC is ontwikkeld. Ons Speedgate as a Service model voldoet aan de behoefte van bezit naar gebruik en past in een circulaire economie. Tot slot hebben we Mobile Solutions geïntroduceerd als antwoord op de vraag naar tijdelijke voertuig entrees met hoge beveiliging. Van de minister van Defensie hebben we hiervoor zelfs een tevredenheids betuiging mogen ontvangen.

 

Veiligheid voor iedereen toegankelijk

Samen met onze klanten, de eindgebruikers en met ketenpartners werken we aan een waardevolle toekomst.

De wereld mooier, beter en veiliger maken, gaat namelijk niet alleen over nieuwe uitdagingen en inspirerende ideeën, het gaat ook over het verhaal dat we straks aan onze kleinkinderen willen vertellen. Wij geloven dat iedereen het recht heeft op een onbezorgd en veilig gevoel met behulp van de beste en mooiste producten. Dit vraagt om slimme, toekomstbestendige oplossingen die beschikbaar zijn voor iedereen.

Aandacht voor duurzaamheid

Een goed voorbeeld van een duurzame oplossing voor een voertuig entree is Speedgate as a Service.

Een maatschappij waarin duurzaam gebruik belangrijker wordt dan investeren in bezit. Op die manier kijken we altijd naar de brede context. Van de materialen die we gebruiken tot de invloed op het milieu en van de kosten voor productie tot de kosten voor gebruik. Zo blijven we nieuwsgierig naar wat er nog niet is, maar wel kan zijn. Om klanten niet alleen te geven wat ze vragen, maar ook wat ze nodig hebben. Nu en in de toekomst.

https://htc-ps.com/contact/

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.