IKO B.V.

IKO B.V.

Wielewaalweg 1,, 4791 PD -  Klundert

Over ons

IKO Groep

IKO is een toonaangevende producent van dakbedekkingsmaterialen, isolatie en waterdichtingsoplossingen. Met meer dan 30 fabrieken en 4500 werknemers wereldwijd is IKO een speler van wereldformaat. Het hoofdkantoor is gevestigd in Toronto, Canada.

IKO B.V.
IKO B.V. heeft jarenlange ervaring in de dakenbranche. Omdat IKO tevens producent is van beproefde, duurzame bitumen en kunststof dakbedekkingssystemen, kunnen wij u als geen ander specialistisch, technisch advies geven. Ook op het gebied van thermische isolaties kan IKO als producent van isolatie u met kennis van zaken adviseren over de juiste toepassing. Naast de productie van bitumen dakbanen en isolatie produceert IKO ook alle aanverwante accessoires voor dakbanen. Het totaalgamma omvat hoogwaardige isolatieplaten, vloeibare waterdichting en waterdichtingsproducten zoals primers, lijmen en toebehoren voor platte daken.

Missie en doelstellingen
Het is de doelstelling en missie van IKO om energiezuinige en verantwoorde dakproducten en daksystemen te ontwikkelen. Hierdoor kunnen onze klanten de toenemende eisen aan gebouwen wat betreft energiezuinigheid en duurzaam bouwen op economisch én ecologisch verantwoorde wijze invullen. IKO hanteert een aantal principes bij het ontwikkelen van nieuwe producten en systemen:

  • Gebruik van gerecyclede en schone grondstoffen als basis voor nieuwe producten.
  • Toepassing van milieuvriendelijke materialen die veilig zijn voor mens en leefomgeving.
  • Productie van duurzame producten die aan het eind van hun levensduur weer gerecycled kunnen worden.
  • Ontwikkeling van producten met toegevoegde waarde voor mens en milieu, zoals luchtzuiverende dakbedekking, brandveilige dakbanen en lichtgewicht isolatieproducten met hoog rendement.
  • Optimale gebruikmaking van producten door op elkaar afgestemde totaalsystemen en energiedaken.
  • Productieprocessen die op groene energie draaien met daarbij zo min mogelijk productieafval.
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.