Kingspan Insulation

Kingspan Insulation

Lorentzstraat 1, 7102 JH  WINTERSWIJK

Over ons

Kingspan Insulation

De isolatieplaten leveren het hoogste rendement per vierkante meter vergeleken bij andere (traditionele) isolatiematerialen. Dit is dus de makkelijkste manier om aan het Bouwbesluit en de toekomstige bouweisen te voldoen!

Producten en toepassingen Kingspan Insulation

Kingspan Insulation heeft een uitgebreid assortiment van hoogwaardig hardschuim isolatiemateriaal waaronder de Kooltherm en Therma isolatieplaten. Dit uitgebreide productassortiment is geschikt voor diverse toepassingen.

Assortiment Kingspan Insulation

Naast de producten in het Kooltherm en Therma assortiment biedt Kingspan Insulation ook isoEasy, W'all-in-One en de Selthaan productgroepen.

Technische service

Naast hoogwaardig isolatiemateriaal bieden ze een uitstekende service en technische ondersteuning. U kunt met al uw vragen over isolatie terecht bij de technische service van Kingspan. De experts staan klaar om antwoord te geven op uw vragen over energielabels, rc-berekeningen, dauwpuntberekeningen, afschotplannen of bestekteksten. Komt u er niet uit met uw detailtekeningen? Ook dan kunt u bij hen terecht.

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.