Madeax

Madeax

Dukdalfweg 13F, 1332 BH  Almere

Over ons

Over Madeax

Wij willen ondernemers helpen om werk- en leefbaarheid van hun bedrijf zo toegankelijk mogelijk te maken, waar mogelijk een besparing te realiseren is. Dat doen we met gedegen advies en betrouwbare producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Madeax zoekt een passende oplossing

Waarom Madeax?

Sinds enkele jaren hebben onze klanten steeds meer vraag naar productinnovaties voor zowel werk- als leefomgeving. Wij merkten echter dat veel van hen bij hun leveranciers tegen problemen aanliepen.

Daarom hebben wij uiteindelijk besloten om zélf de handschoen op te pakken en onze klanten (en andere bedrijven) actief te gaan voorzien van slimme oplossingen. Uiteraard met de kwalitatief hoogwaardige producten en service die onze klanten al jaren van ons gewend zijn.

Waarom we doen wat we doen

Om de opwarming van de aarde zoveel mogelijk te beperken, is een wereldwijde energietransitie noodzakelijk. Madeax wil daar graag samen met haar klanten een steentje aan bijdragen in zowel productinnovaties als in Led-verlichting.

Meer weten over onze innovatieve oplossingen?

Wij komen graag bij u langs om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden.

Neem contact op

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.