Mapro

Mapro

Edisonweg 4, 1821 BN  Alkmaar

Over ons

 

Mapro richt zich op topkwaliteit

‎Mapro staat voor maatwerk in project en product

Mapro B.V. richt zich op topkwaliteit entreematten, antislip oplossingen, afbouwprofielen, wandbescherming, plinten en toegankelijkheid. Vanaf onze thuisbasis in Alkmaar leveren en installeren wij in heel Nederland en over de grens.

Uitgebreid team van Mapro

Ons team heeft jarenlange ervaring in het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten, waarbij wij de dienstverlening naar een zo hoog mogelijk niveau tillen. Wij streven ernaar u het beste antwoord binnen uw budget te leveren. Wij beschikken ook over een eigen installatieteam, dat op elk project aan de slag kan gaan met onze producten.

Installatieservice

Omdat wij eigen mensen in dienst hebben, weten zij precies hoe zij met de producten van Mapro te werk moeten gaan. Sommige projecten zijn zo groot dat wij er weken of zelfs maanden naartoe gaan, maar voor een korte klus die snel geklaard kan worden maken wij graag een gaatje in de planning.

Van Heerhugowaard naar Alkmaar

In de zomer van 2022 zijn wij verhuisd naar een groter pand aan de Edisonweg in Alkmaar. Na jaren gewerkt te hebben vanuit de voormalig drukkerij in Heerhugowaard, werd het tijd voor meer groeimogelijkheden. De kans om naar het nieuwe pand in Alkmaar kwam als geroepen, aan de W.M. Dudokweg groeiden wij uit onze voegen. Dus gingen we om ons heen kijken en vonden we dit prachtige pand. Meer kantoorruimte, meer vierkante meters werkplaats, meer opslagruimte. Voldoende ruimte over om de komende jaren verder te kunnen groeien.

Voorheen Mats+Profiles

Minder dan tien jaar geleden gingen we van start, drie man sterk. Mats+Profiles was onze naam. Inmiddels zijn wij meer dan alleen maar matten en profielen. Vandaar dat wij hebben besloten om vanaf 2020 door het leven te gaan als Mapro en Mats+Profiles als naam achter ons te laten. Verder is er niets veranderd in ons bedrijf. Wij bieden nog steeds dezelfde kwaliteit en service. Een merknaam als Mapro benadrukt beter waarvoor wij staan en helpt ons verder te groeien.

De naam Mapro staat voor ‘Maatwerk in project en product’, maar is ook een knipoog naar ons verleden als Mats+Profiles.

https://mapro.nl/

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.