NESTcoat

NESTcoat

Rozenhof 33-212, 3311 JT  Dordrecht

Over ons

 

Over NESTcoat

Wij zijn een organisatie gefocust op de oppervlaktebehandeling van metalen. Inhouse en op locatie wordt gewerkt aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Het sterk houden van de coating en het metaal is een proces dat nooit klaar is. Denk hierbij maar eens aan een auto. Als u deze niet schoonmaakt zal de vervuiling de lak aantasten en daarna ook het metaal. Zonder onderhoud verliest de conservering zijn kwaliteit. Daarom richten we ons op het vormen van partnerschappen met onze klanten. We hopen anderen het belang van een goede metaalconservering in te laten zien. Dit is duurzaam en bespaart kosten op lange termijn.


De droom van NESTcoat

Missie

We zijn een eigenzinnig bedrijf binnen de metaalindustrie. Onze ambitie zorgt ervoor dat we constant willen groeien. Met als doel onze klant elke dag beter te helpen. We beschermen metaal tegen corrosie en maken het weer oogverblindend. Dit doen wij overal waar metaal onze aandacht nodig heeft.

Visie

Elke dag willen wij groeien, als bedrijf, als mens. Meer leren, meer kunnen, meer doen. Het is ons doel om elke metaalsoort, op elke plek op aarde te kunnen herstellen naar de exacte wens van de klant. We nemen de wens van de klant serieus, maar kijken ook naar de behandeling die bij het metaal past: de wens van het metaal.

We hebben voor onszelf een duidelijke stip op de horizon gezet, een stip in de vorm van de Eiffeltoren. 

Dit zou niet alleen een enorm compliment zijn op ons werk, het weerspiegelt ook het vertrouwen in NESTcoat. Met dit vertrouwen kunnen we nog beter bewustwording creëren over het belang van goed onderhoud van het metaaloppervlak. 

Een passende conservering samen met aandacht voor onderhoud zorgt voor een langere levensduur van het metaal. Als we hier allen oprecht bewust van zijn, gaan we een prachtige én duurzame toekomst tegemoet.

https://nestcoat.nl/contact

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.