WaterQuality

WaterQuality

Plesmanweg 13, 7602PD  Almelo

Over ons

 

NIEUWE TECHNIEK TEGEN KALK

 De moderne en duurzame manier voor particulieren en bedrijven om kalkaanslag door hard water problemen definitief op te lossen volgens de laatste technieken.  De producten van Waterquality zijn effectief en lossen op een duurzame en milieuvriendelijke wijze bestaande kalk- en hard water probleem op.  Er zijn geen filters, chemicaliën of zout nodig en de systemen zijn onderhoudsvrij. Makkelijker kan het niet.

Uitermate geschikt om toe te passen in appartementen, omdat er niets aan het bestaande leidingnetwerk gewijzigd wordt. De waterleiding blijft in tact. 

DRINKWATER ZOALS HET BEDOELD IS

Drinkwater zoals het bedoeld is. De producten van WaterQuality veranderen de samenstelling van het water niet. Dit in tegenstelling tot de traditionele zout/hars waterontharders, die wel de samenstelling van het door het drinkwaterbedrijf geleverde water, veranderen.

Neem met minder geen genoegen en kies daarom voor de laatste techniek en moderne manier van ontkalken en ontharden. Kies voor een systeem van Waterquality. De meest betrouwbare, duurzame en kosteneffectieve oplossing.  

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.