Woonkeur

Woonkeur

Kwikstaartlaan 42, 3704 GS  Zeist

Over ons

 Over Ons

Tegenwoordig weten we maar weinig echt zeker. Daarom bouwen wij aan een wereld waarin tenminste één ding wel zeker is: de bouwkundige staat van uw vastgoed.

Bij WoonKeur accepteren we alleen het allerbeste van onze medewerkers, door onze leergierigheid en passie werken wij met volledige toewijding aan de constante verbetering van onze diensten. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste wet en regelgeving, technieken en kennis. Door deze combinatie kunnen wij als geen ander de belangen van onze klanten behartigen.

 Tien duizenden opdrachtgevers en tientallen partners door heel Nederland vertrouwen keer op keer op de klasse van WoonKeur.

Onze inspecties bestaan niet uit een rondje draaien, wat foto’s schieten, wat knopjes drukken op de iPad en na een half uur weer wegwezen. Onze inspecties bestaan wel uit een uitgebreid onderzoek waarbij wij alles gedetailleerd in kaart brengen en grondig de tijd nemen voor onze opdrachtgever.

Hoe wij werken: onze cultuur

Deze zes pijlers zijn de essentie van wie we zijn en hoe we de dingen graag doen:

Wij zijn klantengeeks

Wij zijn eerlijk en direct

Wij helpen elkaar de beste versie van onszelf te worden

Wij kiezen niet de weg van de minste weerstand maar de weg naar de top

Wij volgens onze visie

Wij zijn allemaal eigenaars

https://woon-keur.nl/bouwkundige-keuring/

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.