..........
shadow_fix

A.Verschoor Dakbedekkingen

Duurzame daken / gevels en een gezond binnenklimaat creëren. Wij zorgen voor meer comfort, betere leer-, leef- en arbeidsprestaties. Tevens zijn we in staat enorm op energiegebruik te besparen door middel van bewuste, innovatieve en passieve oplossingen te bieden. Energie? Eerst besparen, daarna opwekken. Aangesloten bij Vebidak en VCA gecertificeerd.

Verschoor Duurzame Daken

Passie voor het vak en de mogelijkheden op daken kenmerkt ons familiebedrijf sinds de jaren ’60 van de vorige eeuw. Kennis en kunde vormen de basis van onze adviezen en oplossingen van dakzaken. Wij werken samen met zeer betrouwbare leveranciers en partners, die hun expertise, service en kwaliteit ruimschoots aan ons hebben bewezen. Daardoor kunnen we net wat meer bieden dan anderen en zijn we in staat op detail aan te passen aan de wensen van de klant. Maatwerk is onze specialiteit geworden.

Met name op het dak en door middel van duurzame daken is veel vooruitgang te boeken met betrekking tot energie besparing, opwekken van energie en comfort verhoging van binnenklimaat. Energieprestaties van daken hebben meer en meer invloed op de liquiditeit van eigenaren. Wij adviseren u graag wat voor u de beste keuze is voor korte en lange termijn.

Sinds 1996 zijn we lid van de branchevereniging Vebidak en zijn we VCA* gecertificeerd. We denken vanuit waterdichtheid met u mee, adviseren en daar waar nodig geven we een presentatie waarin we mogelijkheden en marktontwikkelingen in kaart brengen. Pragmatisch, eerlijk en helder.

Projecten, klein- en grootschalig, behartigen we van het idee tot uitvoering en onderhoud vanuit onze eigen organisatie aangevuld met betrouwbare partners voor specifieke vakbekwaamheid en uitvoering. We zijn goed op de hoogte van subsidie- en fiscale regelingen welke u als particulier, VvE, vereniging of MKB-klant kan dienen de netto investering te minimaliseren.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

A.Verschoor Dakbedekkingen

www.a-dak.nl
Deijffelbroekselaan 67
3195 GS PERNIS
Tel:
0104168475

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top

Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /home/ae/domains/appartementeneigenaar.nl/public_html/social/config.php on line 7
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam