AlQuilar Techniek BV

AlQuilar Techniek BV

Kruiningenstraat 9, 5045 PS  Tilburg

Over ons

Over Alquilar Techniek

AlQuilar Techniek beschikt over gekeurd gereedschap, klimbeveiliging en ladders. De weerstandmeters waar mee gewerkt wordt, zijn allen gekalibreerd, de auto is voorzien van goedgekeurde brandblusser en EHBO doos. De PBM’s die nodig zijn op het werk zijn standaard in de auto aanwezig. De compressors zijn bij een erkend bedrijf in onderhoud en wordt jaarlijks gekeurd.

AlQuilar Techniek werkt voor de grotere werken samen met goed geselecteerde mensen en bedrijven. Onze medewerkers rijden in representatieve auto’s. Als u het op prijs stelt dat AlQuilar Techniek met reclame van uw firma gaat rijden als AlQuilar Techniek een klus voor u uitvoert, dan kunnen er magneetplaten aangeleverd worden, en zullen deze gevoerd worden.

Het magazijn is gevestigd in Tilburg, de voorraad is beperkt. Om snel de materialen te kunnen verkrijgen zijn er goede afspraken gemaakt met onze leveranciers. De vuistregel is: vandaag bestellen, morgen in huis, of het wordt nog dezelfde dag bij de leverancier opgehaald. Dit geld voor alle voorkomende materialen die door AlQuilar Techniek standaard gebruikt worden.

Ook is Alquilar Techniek BRL 1201 gecertificeerd dit om aan te geven dat we een goed stuk vakwerk beheersen, monteren en opleveren.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.