Aluthermo Nederland

Aluthermo Nederland

Langereis 8, 1731 MD  Winkel

Over ons

Drie eenvoudige redenen:

1. HEEL EFFICIËNT OP VERSCHILLENDE NIVEAUS

  • Een krachtig reflectievermogen width=Een krachtig reflectievermogen: dankzij de kwaliteit van haar zuivere aluminium reflecteert Aluthermo® 95% van de stralingswarmte. Ze is ook behandeld tegen oxidatie.
  • LuchtdichtLuchtdicht: een zeer dunne en soepele isolatie op rol. Aluthermo® wordt uitgerold over of onder het dak, de muur of de vloer en vormt op die manier een ondoordringbare laag tegen energieverlies wegens tocht.
  • Betere akoestische dempingBetere akoestische demping: dankzij hun soepelheid zijn onze producten akoestisch veel efficiënter.
  • DuurzaamDuurzaam: dankzij haar componenten, die geen risico inhouden voor het milieu, is deze isolatie duurzaam, niet toxisch en heeft ze een ongeëvenaarde levensduur.
  • Dampdoorlatend en dichtDampdoorlatend en dicht : uitstekend dampdoorlatend of volledig waterdampdicht, Aluthermo® biedt altijd een goede oplossing.

2. WEERGALOOS DUN

Met een dikte die varieert van 10 tot 42 mm, zijn onze producten weergaloos dun en uiterst soepel, zonder daarom de thermische prestatie te verwaarlozen en met een belangrijke winst aan ruimte.

3. EENVOUDIG TE PLAATSEN

Al onze producten worden erg gewaardeerd voor de snelheid en het gemak van plaatsing, zowel bij renovatie als bij nieuwbouw.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.