Ankerslot

Ankerslot

Marssteden 15, 7547 TE  Enschede

Over ons

Keep your memories safe

70 jaar ongeëvenaard
WAT WAARDEVOL IS, MOET GEBORGEN ZIJN. EN WAAR GEBORGENHEID IS, IS RUIMTE OM TE LEVEN. WAAR WACHT JE NOG OP? HET AVONTUUR ROEPT!

Je nek uitsteken, inventief zijn en gáán voor de dingen waarin je gelooft. Het bracht Ankerslot marktleiderschap. Maar belangrijker is dat het jou een veilige plek geeft voor alles wat waarde heeft. Zo laten we je al 70 jaar onbezorgd genieten van verleden, heden en toekomst.

De kwaliteit die je ervaart

Ankerslot werkt op het scherpst van de snede. W? houden van nieuwe invalshoeken en z?n continu op zoek naar oplossingen. In onze ogen is niets is onmogel?k.

REMEMBER THE PAST
Net zoals jouw herinneringen belangrijk zijn voor jou, is onze historie waardevol voor ons. Want wie we nu zijn, heeft alles te maken met waar we vandaan komen.

De behoefte om onbekende wegen te verkennen en nieuwe dingen te ontwikkelen begon al in 1946. Kiel geloofde sterk in producten die de mensen goed konden gebruiken en voor een goede prijs konden aanschaffen. Zijn eerste project: de productie van robuuste hangsloten. Het bleek een schot in de roos en vanaf dat moment groeide zijn klantenkring gestaag. Kiel vormde de inspiratiebron voor de generaties na hem en nog dagelijks houden wij zijn gedachtegoed levend.

CARE ABOUT THE FUTURE
Met het verleden in onze rugzak kijken we vooruit. Want we zijn tevreden, maar nooit voldaan. Het kan altijd beter, mooier, gemakkelijker en sneller. Die gedachte inspireert ons. En zo werken we elke dag opnieuw aan de sleutel tot succes. Om jou niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst een plek te geven waar jij én jouw herinneringen veilig zijn en gekoesterd kunnen worden.

Ook de maatschappij heeft onze aandacht en dus zijn we MVO-gecertificeerd. We bieden ruimte en gelegenheid voor de sociale werkplaats van SWB Hengelo en nemen ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan.

Inside at Ankerslot

Elk slot dat hier de deur uit gaat, hebben wij persoonlijk in onze handen gehad. Ook uw slot. We kozen voor exact het juiste materiaal. Zetten de machines aan het werk om de scherpste ontwerpen te maken. Waarna vakkundige handen het slot precies zo samenstelden dat het Ankerslot-waardig was.

Zo krijgt elk Ankerslot de aandacht die het verdient. En kan het doen waarvoor we ‘m gemaakt hebben: keep your memories safe.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.