Ansveco

Ansveco

Hogelaan 24, 3134 VK  Vlaardingen

Over ons

Ansveco de organisatie

Ansveco is een advies organisatie. Wij adviseren over isolatie, en ventilatieoplossingen, Vochtproblematiek, en luchtkwaliteitsproblematiek. Bij dit advies kan het gaan om door de klant betaald advies, of door de eventuele uitvoerder te betalen advies. Voor ons staat hierin maar 1 ding centraal. Ansveco streeft er altijd naar u het beste advies te bieden wat voor uw situatie van toepassing is.

Advies door u betaald is niet alleen net als ons door de verwerker betaalde advies onafhankelijk, maar ook nog eens heel inzichtelijk. Alle schijn van een advies op maat, wat per ongeluk altijd uit komt op ons eigen productassortiment wordt hiermee voorkomen. Of dit nu gaat over luchtproblematiek, of een simpele vloerisolatiewens.
Met het advies kan bij andere partijen een offerte op gevraagd worden naar uw wens. Liever alsnog de werkzaamheden door ons laten faciliteren, dan kunnen we vast de advies kosten reduceren, of helemaal in de werkzaamheden laten verrekenen.

Advies betaald via de uitvoerder is helaas minder inzichtelijk. Wij vinden het nog steeds jammer dat mensen niet bereid zijn altijd te betalen voor een goed advies, en de voorkeur geven aan gratis advies. Waarbij natuurlijk niet iedere adviseur een volledig pakket aan te leveren producten en diensten tot zijn beschikking heeft, en advies daardoor nog wel eens te wensen over kan laten. Door te werken met veel partners, en de kwaliteit in de gaten te houden kunnen we offertes aan u aanbieden op eigen naam, voor een veelvoud aan producten.
We houden de markt scherp in de gaten, en zodra er producten beschikbaar zijn met een meerwaarde ten opzichte van ons bestaande assortiment zullen we trachten deze producten zo snel mogelijk in ons assortiment op te nemen.
voorwaarde is wel dat we deze producten betrouwbaar kunnen (laten) verwerken.

Doordat we onze offertes onder onze naam uitschrijven, maar niet altijd met onze eigen mensen werken, lopen we een risico. Als een van onze verwerkers er bij u een rommeltje van maakt, dan zijn wij eerste aansprakelijke. Voor ons is onze naam heel belangrijk, en we zijn u bij problemen dan ook graag van dienst.
Wij hebben als grootinkoper bij de verwerker net even wat meer mogelijkheden om bij geval van twijfel de verwerker te motiveren zijn werk alsnog goed te doen.
En doet hij dit toch niet, dan zullen wij dit moeten oplossen.
U heeft dus een extra zekerheid als het gaat om garantieafhandelingen.
Mede hierdoor zijn we er op gebrand alleen te werken met goed gecontroleerde bedrijven die ECHT kwaliteit leveren.

Ansveco bewaakt de kwaliteit van zijn ondernemers, zodat u gegarandeerd blijft van de service en kwaliteit die wij als onderneming nastreven.

Onze doelstelling

In een ideale wereld is de luchtkwaliteit in woningen allemaal prima in orde.

In deze wereld zijn alle woningen goed geïsoleerd en gaan we allemaal zo zuinig als mogelijk om met onze grondstoffen.
Helaas is de werkelijk vaak net even anders.
En hoezeer we ook ons best doen, het kan allemaal nog wel wat beter.

Ansveco zet zich actief in om de consument goed te informeren over de gevaren die zij lopen met na-isolatie van hun woning, maar tevens de mogelijkheden in kaart te brengen die na-isoleren brengen.
Een gezonde woning verbruikt weinig energie, heeft de juiste luchtstromen, en voldoende ventilatie.

Service is een visie

Service houdt niet op bij het verlaten van de klant. Service gaat veel verder.

Ons streven is een klantevredenheid van 100%.
Dit is een nobel streven waar ieder bedrijf van droomt, maar gaat ook ieder bedrijf zo ver om dit voor elkaar te krijgen?

Fouten maken is menselijk, je fouten toegeven is wenselijk.
Wij doen er alles aan om onze service voor u zo hoog mogelijk te houden.
Voor u een wens en voor ons een streven.

Het belangrijkste onderdeel van onze kwaliteitsbewaking is onze klachtencommissie.
Waar mensen werken worden fouten gemaakt, aan ons de taak om deze fouten zo snel te verhelpen dat u niet eens merkt dat het fout is gegaan.
Maar als het dan een keer fout zou mogen gaan, dan moet er wel door een onpartijdig persoon naar gekeken worden.
Omdat onder Ansveco allemaal zelfstandigen werken is het voor alle zelfstandige belangrijk dat de organisatie smetteloos blijft.
Dat is dan ook het streven van de klachtencommissie.
Dit houdt voor u direct in, dat de klachtencommissie er echt voor u is, omdat het belang van 1 van onze zelfstandige niet opweegt tegenover het belang van al onze andere zelfstandigen.

Heeft u een klacht, meldt hem dan, want alleen dan kunnen wij hem voor u oplossen.

Contact

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.