Antrada

Antrada

Lorentzweg 11, 2952 BJ  Alblasserdam

Over ons

Over Antrada

Antrada is dé expert op het gebied van toegang en beveiliging. Wij voorzien onze klanten van complete beveiligingsoplossingen, hierbij kunt u denken aan hekwerken, automatische poorten, hekdetectie, gronddetectie, CCTV, Video analyse en toegangscontrole.

Wij leveren high security in onze projecten bij gevangenissen, defensie, banken en waardeopslag. Bij high security vindt er altijd detectie plaats. Daarnaast maken wij deze high security oplossingen beschikbaar voor utiliteit, industrie, particulier, onderwijs, transport en MKB. Dit doen we door beveiligingssystemen op verschillende vlakken te combineren en integreren. Wij detecteren en verifiëren snel, exact en zorgvuldig.

Met deze visie hebben wij ervaring in kleine en grote projecten waarbij de risico’s én kosten laag zijn. Wij komen graag in een vroeg stadium met u in gesprek.
Uw situatie en vraag zijn uitgangspunt in het bepalen van de keuze vanuit een breed assortiment met hoogwaardige en geteste systemen, zodat u 24/7 controle heeft.
Voor meer informatie kunt u terecht op onze website.

Service en onderhoud

Antrada staat dag en nacht voor u klaar, u wilt kunnen vertrouwen op de werking en continuïteit van uw systemen of installaties. Komt de beschikbaarheid of continuïteit in gevaar, bijvoorbeeld door een storing, dan kunt u onze storingsdienst direct bereiken om uw storing te melden. Wij verhelpen de storing vervolgens zo snel mogelijk. Antrada is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Belt u met onze service afdeling dan kunt u op ons rekenen.
Vanaf de melding tot en met de oplossing wij zorgen voor een duidelijke rapportage. Zo heeft u volledig zicht op de uitgevoerde werkzaamheden en in de kosten.

Antrada beschikt over goed opgeleide e-monteurs. Zij hebben voldoende onderdelen in hun service bus om u snel van dienst te zijn. Hierdoor kunnen wij u een snelle en betrouwbare service garanderen. Onze monteurs staan voor kwaliteit in producten en diensten, wij houden ons aan de gemaakte afspraken en doet er alles aan om u snel te helpen. Ondanks periodieke onderhoudsbeurten is een reparatie niet uit te sluiten. U krijgt vooraf een kostenraming van de benodigde reparatie. Zo staat u niet voor verrassingen.

Antrada Parking

Met Antrada Parking maken wij parkeergarages toegankelijk, veilig en schoon. Alle vragen rondom parkeergarages worden door ons opgepakt.

Bent u ergens ontevreden over of mist u iets in uw parkeergarage? Twijfel geen moment en vraag het ons. Voor meer informatie zie onze pagina Antrada Parking

Antrada parking, de specialist in parkeren.

Onderhoudscontract

Het onderhouden van uw systemen en installaties is belangrijk, u wilt namelijk niet voor onverwachtse kosten komen te staan. Een onderhoudscontract zorgt voor een langere levensduur en optimaal gebruik van uw installatie, zo bent u beschermd tegen onaangename verrassingen en hoeft u zich geen zorgen te maken om de financiën.

Ons technisch inzicht zorgt ervoor dat uw installatie geen risico’s bevat. Antrada is dé specialist op het gebied van toegang en beveiliging en staat 24/7 voor u klaar.

Door het periodiek uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden kan uw installatie optimaal en doelmatig blijven functioneren. Laten we niet vergeten dat u daarbij de veiligheid omtrent de werkomgeving gewoon kunt blijven waarborgen.

Herkent u zich in één van de volgende systemen of installaties, neem dan vandaag nog contact met ons op!

 • Alarminstallatie
 • CCTV installatie
 • Toegangsdeuren
 • Draaipoorten
 • Hydraulische verkeerspalen
 • Looppoorten
 • Schuifdeuren
 • Schuifpoorten
 • Slagbomen
 • Speedgates
 • Toegangscontroles
 • Tourniquette

ADVIES NODIG?

Wij helpen u verder, bel of mail via onze contactgegevens

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.