Aquacombi Nederland

Aquacombi Nederland

Pasteurweg 14, 8503 AB  Joure

Over ons

Toen het begon: 1993

In 1993 leverde Gerrit zijn eerste ontharders aan de horeca. Deze waren vrij fors, uitgevoerd met maar één cilinder voor de ontharding en afhankelijk van een stopcontact om te kunnen werken. Prima voor de horeca; maar als even later de belangstelling van particulieren voor zacht water toeneemt, groeit ook de behoefte aan een kleine, zuinige waterontharder die liefst niet op stroom loopt. Water en stroom vormen geen ideale combinatie.

Over onze filosofie

Dijkstra was niet alleen enthousiast over het concept, maar ook over de bedrijfsfilosofie van de Engelse producent. Die hecht heel sterk aan service en een solide garantiesysteem. Met de introductie van AquaCell in Nederland heeft Aquacombi daar ook sterk de nadruk op gelegd: AquaCell is niet alleen de beste, hij krijgt ook de beste begeleiding. Dat heeft in de praktijk geleid tot de bijzondere situatie dat kopers zich spontaan ontpoppen als ambassadeurs van hun goede aankoop. Inmiddels is er bijna geen postcode te vinden waar zich geen AquaCell-klant bevindt.

Dankzij een snelle, maar gezonde groei werd ons bedrijfspand te klein. In 2009 zijn we verhuisd naar een nieuw pand aan de rand van Joure van waaruit we begin 2009 opereren. Wij zijn blij met het succes, en we willen dat enthousiast uitbouwen. Maar we zullen daarbij steeds één ding goed voor ogen houden; ondubbelzinnige service en garantie maken de kwaliteit van het product compleet. U kunt áltijd op ons rekenen!

Over de AquaCell

Na lang zoeken vond Gerrit Dijkstra in Engeland een fabrikant die de ideale waterontharder maakt. Het apparaat is klein, werkt op waterdruk en heeft dus geen elektriciteit nodig. Het is bovendien een dubbel uitgevoerd systeem, waardoor de waterlevering nooit onderbroken wordt. De AquaCell levert altijd precies zoveel onthard water als de gebruiker vraagt..

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.