Armacell

Armacell

Robert-Bosch-Straße 10, 48153  Münster

Over ons

Als uitvinder van flexibel schuim voor isolatie van apparatuur -en toonaangevende leverancier van technisch schuim- ontwikkelt Armacell innovatieve en veilige thermische, akoestische en mechanische oplossingen die duurzame waarde creëren voor haar klanten. De producten van Armacell dragen aanzienlijk bij aan de wereldwijde energiebesparing en maken elke dag het verschil over de hele wereld.

Met 3.100 medewerkers en 24 fabrieken in 16 landen, heeft het bedrijf twee kernactiviteiten, Advanced Insulation en Engineered Foams, en genereerde het in 2018 een netto-omzet van EUR 610 miljoen, met een aangepaste EBITDA van EUR 106 miljoen.

Armacell richt zich op isolatiematerialen voor technische apparatuur, hoogwaardige schuimen voor hightech lichtgewicht toepassingen en de nieuwste generatie aerogel technologie.

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.