Axess  bv

Axess bv

Vredeweg 7, 1505 HH  Zaandam

Over ons

Over Axess Lift Solutions

Deze holding heeft naast Axess nog een dochter: GNS Brinkman. Samen vormen ze de technische tak van Value8. Axess is producent van Machinerichlijnliften met een snelheid van 0,15 m/sec, daarnaast kun je bij Axess terecht voor liften met een hogere snelheid van 0,63 m/sec tot 1 m/sec met glazen schacht of in een bouwkundige schacht. Axess gaat mee met de huidige marktvraag en desgevraagd ook maatwerk levert voor uw comfort!Ook uw liftinstallatie heeft onderhoud nodig , dit leveren wij 24/7!. We besteden veel aandacht aan innoveren en doorontwikkelen. In 1998 kreeg Axess als eerste Nederlandse firma de goedkeuring van het Liftinstituut NIVL voor het leveren van platformliften. Sindsdien plaatste Axess in Nederland meer dan 5000 CE-gekeurde liften. Axess is daarmee koploper in de huidige markt.

Contact

AXESS BV Lift Solutions
Vredeweg 7
1505 HH Zaandam The Netherlands
Tel: +31 342 42 60 00
E-mail: info@axessliften.nl

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Wanneer u het contactformulier  zo volledig mogelijk invult dan krijgt u van ons zo spoedig mogelijk bericht.

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.