Beercoo Gevelwerken BV

Beercoo Gevelwerken BV

Weg en Bos 51 - 53, 2661 DL  BERGSCHENHOEK

Over ons

Beercoo Gevelwerken

De medewerkers van Beercoo Gevelwerken zijn echte gevelspecialisten. Instructies, workshops, trainingen en opleidingen volgen zij met enthousiasme. Maar – eerlijk is eerlijk – met nog meer plezier gaan zij buiten aan de slag.

Goed georganiseerd en gecertificeerd

Het vakmanschap van de medewerkers spreekt bestaande opdrachtgevers aan. Daarbij is goede projectorganisatie net zo belangrijk. Een duidelijke offerte vormt daarbij de basis. Vervolgens stelt Beercoo Gevelwerken in overleg met u het Plan van Aanpak op. Het informeren van omwonenden, vaste overlegmomenten en het bewaken van de voortgang zijn daar vaste onderdelen van.

Beercoo Gevelwerken investeert in veiligheid, kwaliteit en het milieu. Met de certificeringen voor VCA*-, ISO 9001 en ISO 14001 is aandacht voor deze aspecten gegarandeerd. Op deze manier leggen we de lat steeds een stukje hoger. Daar worden we als organisatie beter van en onze opdrachtgevers ook!

Welke diensten levert Beercoo Gevelwerken?

Van gevelreiniging en gevelrenovatie tot het isoleren van gevels, verwijderen van graffiti en het uithakken- en vervangen van voegen.

Wat voor projecten doet Beercoo Gevelwerken? En voor welk type gevel?

Van (kleine) betonreparaties en het verwijderen van graffiti tot omvangrijke gevelrenovatieprojecten aan wooncomplexen en meerdere woonblokken. Bekijk een aantal referentieprojecten.Voor veruit de meeste ondergronden en materialen hebben wij de juiste oplossing. Van regulier metselwerk tot allerlei soorten gevelbeplating en (aluminium) kozijnen. Bij zowel bedrijfspanden, appartementencomplexen, scholen als ziekenhuizen, woonhuizen, bungalows en boerderijen.

Wie zijn de klanten?

Bouwbedrijven / aannemers, woningcorporaties, vastgoed- en VvE beheerders, schilders, particulieren en andere bedrijven.

In welke steden of regio’s is Beercoo Gevelwerken werkzaam?

De projecten bevinden zich voornamelijk in Zuid-Holland / de Randstad. Ze zijn vaak te vinden in:

Regio Haaglanden (Den Haag, Zoetermeer)
Regio Rijnmond (Rotterdam, Vlaardingen)

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.