Bellboy Lifttechniek BV

Bellboy Lifttechniek BV

Albert Einsteinweg 25A, 2408 AP  Alphen aan Den Rijn

Over ons

 

Over Ons

Sinds 2001 neemt Bellboy Lifttechniek liftzorgen uit handen van zowel particulieren, VvE’s en bedrijven. Onze aanpak is professioneel en eerlijk, onze benadering persoonlijk. Bij Bellboy Lifttechniek vinden we dat uw lift gewoon goed moet functioneren en daar doen we ook alles voor. Ongeacht het merk lift. Naast onderhoud en storingsdienst bieden wij ook renovatie of modernisering aan. Samen met u bepalen we de beste aanpak voor uw lift. Bij defecten, maar ook wanneer de lift nog naar behoren werkt. Kwaliteit en klanttevredenheid staan daarbij voorop.

 

Services

Onderhoud

Regelmatig onderhoud aan uw lift voorkomt problemen. Bellboy Lifttechniek is expert op het gebied van liftonderhoud en zorgt ervoor dat uw lift optimaal presteert. Veiligheid staat daarbij voorop, daarom bieden we een constante hoogstaande service. Met een serviceovereenkomst op maat heeft u zelf geen omkijken naar uw lift. Onze allround servicemonteurs zijn persoonlijk betrokken bij het onderhoud van uw lift en na ieder onderhoudsbezoek ontvangt u een digitale servicebon.


Modernisering

De levensduur van uw lift kunnen wij aanzienlijk verlengen door te moderniseren. De hoofdcomponenten van de installatie vervangen wij voor modernere energiezuinige componenten. Uw lift voldoet daarmee voor langere tijd weer aan de nieuwste veiligheidseisen. Een vernieuwing van het interieur geeft uw lift tevens weer een moderne en verzorgde uitstraling. Wij adviseren u middels een MeerJarenOnderhoudsBegroting, MJOB en bespreken dit graag met u, zodat dit past in uw investeringsplan.


Storingsdienst

De ongemakken van een defecte lift kunnen groot zijn voor de gebruiker. Daarom staan onze vakbekwame servicemonteurs altijd voor u klaar. Onze storingsdienst heeft een landelijke dekking en is altijd bemand. Bij uw melding krijgt u dus altijd, 24 uur per dag, direct iemand aan de lijn die de situatie met u doorneemt en de juiste persoon inschakelt om de storing te verhelpen. Bellboy Lifttechniek gelooft dat klanttevredenheid wordt bereikt door snel en adequaat te handelen.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.