Benext

Benext

Ter Gouwstraat 3, 1093JX  Amsterdam

Over ons

Over BeNext

BeNext stelt zich het doel om op een maatschappelijk betrokken, onafhankelijke en innovatieve wijze haar bedrijf te voeren gericht op de huisautomatiseringsmarkt en hierbij een betaalbaar, retro fit en plug en play systeem op te leveren dat het centrale regelpunt op het gebied van Climate, Control, Energy, Safety en Security is en de eindgebruiker van een intelligente leefomgeving voorziet.

Het bedrijf


BeNext is een Nederlands bedrijf dat eind 2007 is opgericht, door voormalig directeur van Betronic, om de volgende stap van Betronic in het ontwikkelen van huisautomatisering producten te maken. In het begin van de jaren 90 was huisautomatisering één van de belangrijkste technologieën dat de Betronic Group te bieden had. De energie en klimaat gerelateerde producten waren toen der tijd op grote schaal geproduceerd voorzien van de eerste generatie gateway technologieën.

Vandaag de dag bieden wij de 4de generatie gateway technologie (Z-Wave protocol) voor de beste prijs/prestatie, de laagste eigen energie consumptie en de hoogste veiligheidsbescherming dat er op de markt te koop is.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.