..........
shadow_fix

B&O vve beheer

B&O VvE Beheer is een dynamisch bedrijf met een uitdrukkelijke overtuiging op het gebied van vastgoedbeheer in het algemeen en beheer voor V.v.E.'s in het bijzonder.

Visie en Missie

B&O VvE Beheer is een dynamisch bedrijf met een uitdrukkelijke overtuiging op het gebied van vastgoedbeheer in het algemeen en beheer voor V.v.E.'s in het bijzonder. Goed administratief, financieel en technisch beheer voor V.v.E.'s laat over het algemeen veel te wensen over en verdient een veel hogere kwaliteit dan doorgaans wordt geleverd.

Iedere V.v.E. is uniek en door een juiste afstemming van de beheerwerkzaamheden is vaak geld te besparen. Voor B&O zijn prijs, kwaliteit, strategisch beheer en aandacht voor de V.v.E.'s grootste speerpunten. B&O VvE Beheer staat voor goed V.v.E. beheer, met zorg, aandacht en professionaliteit die een V.v.E. en haar leden verdienen. Vastgoedeigenaren willen graag zorgeloos kunnen genieten van hun kostbaar bezit; een gedegen en professionele aanpak van vastgoedbeheer is hiervoor vereist.

B&O wil graag met haar klanten samenwerken aan een goed en deugdelijk VvE Beheer.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Administratief Beheer

Administratief Beheer

Administratief Beheer

administratie - 23 October 2018

 

B&O vve beheer

Klik hier voor meer info
Televisieweg 2
1322 AC Almere
Tel:
036 545 22 91

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top

Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /home/ae/domains/appartementeneigenaar.nl/public_html/social/config.php on line 7
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam