B&O vve beheer

B&O vve beheer

Televisieweg 2, 1322 AC  Almere

Over ons

Visie en Missie

B&O VvE Beheer is een dynamisch bedrijf met een uitdrukkelijke overtuiging op het gebied van vastgoedbeheer in het algemeen en beheer voor V.v.E.'s in het bijzonder. Goed administratief, financieel en technisch beheer voor V.v.E.'s laat over het algemeen veel te wensen over en verdient een veel hogere kwaliteit dan doorgaans wordt geleverd.

Iedere V.v.E. is uniek en door een juiste afstemming van de beheerwerkzaamheden is vaak geld te besparen. Voor B&O zijn prijs, kwaliteit, strategisch beheer en aandacht voor de V.v.E.'s grootste speerpunten. B&O VvE Beheer staat voor goed V.v.E. beheer, met zorg, aandacht en professionaliteit die een V.v.E. en haar leden verdienen. Vastgoedeigenaren willen graag zorgeloos kunnen genieten van hun kostbaar bezit; een gedegen en professionele aanpak van vastgoedbeheer is hiervoor vereist.

B&O wil graag met haar klanten samenwerken aan een goed en deugdelijk VvE Beheer.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.