Bevico B.V.

Bevico B.V.

Bijdorp-West 82, 2992 LC  BARENDRECHT

Over ons

Doelgroepen Bevico

Er kunnen complete projecten worden aangenomen door hooggekwalificeerde mensen. Als uitdaging ziet Bevico het inspelen op de toenemende globalisering en het concentreren op de core-business voor de sectoren waarin de onderneming werkzaam is, in met name de volgende doelgroepen:
- Woningbouwverenigingen
- Vastgoedbeheerders
- VvE's
- Installateurs
- Zorginstellingen
- Horeca
- Detailhandel
- Kantoorgebouwen
- Industrie (algemeen)
- Scheepvaart

Voortdurend ontwikkelen

Bevico kan en wil de onderneming zijn, die inzetbaar is met materialen en diensten, gekoppeld aan technische en logistieke ondersteuning. Daardoor worden de eigen kernvaardigheden voortdurend ontwikkeld. De onderneming biedt uitstekende groeikansen. Het gebied van onderhoud en renovatie van ventilatie-, luchtbehandeling- en rookgassystemen zijn de basis voor de te verwachten autonome groei welke mogelijkheden biedt voor verdere uitbreiding. Door het brede scala aan werkzaamheden zijn alle activiteiten van Bevico opgedeeld onder woningbouw en utiliteit. 

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.