Blygold Nederland B.V.

Blygold Nederland B.V.

Hoofdveste 13, 3992 DH  Houten

Over ons

Missie

Blygold Nederland ondersteunt bedrijven en overheden bij het creëren van een veilige- en gezonde werkomgeving op het gebied van water en lucht. Een veilige en gezonde werkomgeving zorgt voor plezier en voor een hogere arbeidsproductiviteit van medewerkers. Bij veilig water draait het niet alleen om leidingwater, maar ook om het proceswater voor koel- en luchtbehandelingsinstallaties. Gezonde lucht is altijd het gevolg van een optimaal functionerende klimaatinstallatie. Door onderhoud en bescherming, besparen bedrijven en overheden bovendien op hun energieverbruik.

Visie

Blygold is al jaren marktleider op het gebied van water- en luchtkwaliteit. Als specialist in het meten, reinigen, conserveren en renoveren van water- en luchtsystemen, houdt Blygold zich dagelijks bezig met de ontwikkeling en verkoop van producten en diensten op dit gebied. Daarbij onderscheidt Blygold zich door haar innovatieve karakter. Ondersteund door haar eigen Research & Development (en Blygold laboratorium B.V.), realiseert Blygold de meest vernieuwende - en optimaal effectieve - inzichten en adviezen op dit gebied. Deze innovatieve 'drive' creëert voor klanten en relaties een unieke toegevoegde waarde en zorgt ervoor dat samenwerken met Blygold vaak een duurzaam karakter heeft.

Wereldwijd succes

Vanaf de jaren negentig timmert Blygold niet alleen nationaal, maar door de oprichting van Blygold International, ook wereldwijd stevig aan de weg. Anno 2012 is Blygold in meer dan 30 landen - 48 partnerbedrijven - vertegenwoordigd. Blygold is in de volgende 30 landen vertegenwoordigd:

– Europa (o.a. Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, België)
– Amerika (o.a. VS, Mexico, Antillen)
– Azië (o.a. China, Japan, Maleisië)
– Midden-Oosten (o.a. Dubai, Koeweit, Saoedi-Arabië)
– Afrika (o.a. Zuid-Afrika, Ghana, Marokko)
– Oceanië (o.a. Australië, Fiji, Nieuw-Zeeland)

In deze landen realiseert Blygold International de meest prestigieuze projecten, o.a. op de Palm Islands, bij de HSL in Korea en bij het Louvre in Parijs. De kracht van Blygold International is haar constante focus op kwaliteit. Dat vindt plaats vanuit aansturing in haar hoofdkantoren in Houten, Lyon en Florida. Blygold Nederland is vooral lokaal aanwezig, vanuit haar vier vestigingen in Nederland en twee in Duitsland.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.