Boekhouding Amsterdam

Boekhouding Amsterdam

Sarphatistraat 42B, 1018 GM  Amsterdam

Over ons

Naast mijn werk heb ik met veel plezier in 2015 de opleiding voor Register Belastingconsulent succesvol afgerond. ik houd me dagelijks op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in mijn vakgebied. De opgedane kennis en ervaring zet ik in om de boekhoudingen van MKB, ZZP- ers, en Verenigingen van Eigenaars te verzorgen.

Mijn klanten waarderen mijn vakinhoudelijke adviezen. Van hen krijg ik vaak terug dat ze mij een betrouwbare adviseur vinden. Ik ben iemand met visie, focus en durf om uit je comfortzone te treden.

Ik ben mijn carrière gestart bij distributiemaatschappij Record Service Benelux en platenmaatschappij Ariola, het latere BMG, onderdeel van het grote Bertelsmann concern (later Sony Music). Daarna ben ik bij een kleiner label gaan werken, VAN Record Company. Ik maakte hier onderdeel uit van het salesteam en was verantwoordelijk voor de contacten met de aangesloten platenlabels en de detailhandel in Nederland. Ook ben ik met een nieuw initiatief gestart, Arising Artist, een dienstencentrum voor muzikanten (bandjes, singer songwriters). Ik ken alle facetten van het platenvak en de bedrijfsvoering. Tenslotte heb ik mij recent beziggehouden met de digitalisering van een loterijbedrijf.


Om u nog beter van dienst te kunnen zijn heb ik me aangesloten bij “Grow Finance BV” waar ik tezamen met professionals uit het financiële vakgebied werk aan een toekomstbestendige financiële en fiscale bedrijfsadvisering, waarvan een gedegen geautomatiseerde boekhouding de basis vormt. Voor meer info zie de website: www.growfinance.nl
Vanuit deze samenwerking kan ik u nog beter van dienst zijn. U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek.

Boekhouding Amsterdam richt zich voortaan op het verzorgen van administratie van kleinere VvE’s .

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.