B2B Light

B2B Light

Doortocht 16, 2411 DS  Bodegraven

Over ons

B2B-Light! Uw partner in innovatieve LED-oplossingen

B2B-Light helpt u graag om uw bestaande project, zo duurzaam mogelijk, energiebesparend te maken door slim om te gaan met uw huidige armaturen!

Door uw bestaande armaturen te upgraden naar LED, kunt u zowel besparen op energie als op de aanschaf van nieuwe armaturen. Het kan snel, het gaat makkelijk en het is enorm leuk! Een persoonlijke uitleg, hulp bij het toepassen, een demo verzorgen op uw of bij B2B Light. Zegt u het maar, zij staan voor u klaar.

Veilig in het “LED-Wild-West”

Er bestaat veel onduidelijkheid over de kwaliteit en toepasbaarheid van LED-verlichting in het algemeen. Feit is dat dit type verlichting uit veel elektronische componenten bestaat, die op hun eigen specifieke manier moeten worden ingezet. Voor het ene type lamp, is een hele andere opbouw vereist dan voor het andere type; dit verschilt dan ook nog eens per toepassing…! Ze ontwikkelen en produceren zelf; hierdoor weten ze dus exact waar, welke oplossing het beste ingezet kan worden. Uiteraard in overeenstemming met de Europese wetgeving.

Betrouwbaar advies en snel terugverdiend

Bij B2B-Light geen kleine lettertjes, maar volledige transparantie in advies en uitvoering. Sinds 1993 ontwikkelen en produceren ze betrouwbare verlichting. Het doel was en is nog steeds om professionele LED-verlichting voor een breed publiek toegankelijk te maken. Ze blijven dan ook investeren in de ontwikkeling van onze producten om deze energiezuiniger, beter en duurzamer te maken waarbij de veiligheid blijft gewaarborgd. Het gebruik van LED-verlichting kan u een besparing opleveren van tot wel 85% op jaarbasis.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.