Boshuis

Boshuis

Azewijnseweg 2, 4214 kc  Vuren

Over ons

Alles over Boshuis, Thuis in water!

Op iedere vraag over waterbehandeling uit de particuliere markt heeft Boshuis het antwoord. De waterbehandeling specialist biedt een oplossing op het gebied van kalkaanslag, zuiver drinkwater uit de kraan en biedt een stukje extra gemak en comfort in de woning. Daarnaast is Boshuis producent van Nederlands eerste echte waterontharder. Een waterontharder speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Boshuis wil ieder huishouden laten genieten van heerlijk zacht water. 

Hoe het begon...

Boshuis is in 2003 gestart als handelsonderneming in het verkopen van waterontharders voor de particuliere markt. Al gauw bleken er meer vraagstukken te zijn op het gebied van water. De oplossingen reikten verder dan alleen kalkaanslag. De naam Boshuis werd al spoedig veranderd van handelsonderneming naar ‘Thuis in water!’.

Inmiddels is Boshuis uitgegroeid tot een begrip in de wereld van waterbehandeling voor de particuliere markt. Daarnaast is een tak ontstaan om technische vragen over water uit de industrie te beantwoorden en oplossingen te bieden. Denk aan oplossingen voor onder andere veehouderij, horeca en autowasstraten. 

Team Boshuis staat altijd klaar bij het vinden van een oplossing op de meest uiteenlopende vragen in waterbehandeling.

Missie
Op een zuivere manier zaken doen. Klantgerichtheid, service, ondersteuning en vriendelijkheid vormen de basis voor een samenwerking tussen klant en bedrijf. Boshuis wil zacht water bereikbaar maken voor ieder huishouden. 

Visie
Boshuis wil op een verantwoorde manier producten in de markt brengen, waar over is nagedacht en waar de gebruiker om vraagt. Het zorgt voor een klimaat waar met inspiratie wordt gewerkt onder goede (rand)voorwaarden. Klanten en relaties ontvangen een goed en eerlijk advies over oplossingen in waterbehandeling.

Contact

Hoofdvestiging
Azewijnseweg 2
Postbus 247
4214 KC Vuren

T: 0345 63 12 06
E: info@boshuis.nl

Daarnaast heeft Boshuis diverse vestigingen verspreid in Nederland en België. Bekijk de meest dichtstbijzijnde vestiging bij u in de buurt. 

Meer informatie

Heeft u een vraag over waterbehandeling? Of bent u benieuwd naar de oplossingen die wij bieden? Bezoek onze website voor meer informatie. 

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.