Brabant Beheer

Brabant Beheer

Schout Crillaertstraat 17, 5037 MS  Tilburg

Over ons

Over ons

Kernwaarden


Op dit moment bedient ons kantoor meerdere VvE’s, voornamelijk in Noord-Brabant, maar sommigen ook daarbuiten. Onze klanten kiezen voor Brabant Beheer vanwege onze:


• Professionaliteit
• Persoonlijke benadering
• Betrokkenheid bij het complex en haar leden
• Oog voor innovatie en duurzaamheid
• Laagdrempeligheid
• Keuzemogelijkheid in het beheerpakket dat het beste bij uw VvE past

Onze Pakketten

Beheer van uw vastgoed


We snappen u, maar ook de eindgebruiker
Wie in Nederland een appartement koopt, komt vroeg of laat in aanraking met de vereniging van Eigenaars (VvE). Wanneer men een appartement koopt, koopt men eigenlijk een “appartementsrecht”. Dit betekent dat men mede-eigenaar is van het gebouw waarin dit appartement zich bevindt. Hierdoor is men niet alleen verantwoordelijk voor het goed onderhouden van het eigen appartement, maar ook voor het gehele complex en in sommige gevallen de gemeenschappelijke tuin en/of parkeerplaats.

Administratief beheer


Geen omkijken naar uw administratie
Hieronder volgt een beknopt overzicht van onze dienstverlening aangaande uw administratie. Brabant beheer is gespecialiseerd in onder andere de volgende werkzaamheden:
Volledige boekhouding – Maken jaarverslag – Aanmanen achterstanden – Verrichten betalingen – Voorstel jaarbegroting – Verzorgen jaarvergadering – Notulen jaarvergadering.

Technisch beheer


Uw woonomgeving in topconditie
Hieronder volgt een beknopt overzicht van onze dienstverlening aangaande uw technisch beheer.. Brabant beheer is gespecialiseerd in onder andere de volgende werkzaamheden.
24/7 calamiteitendienst – Offerteadvies – Opdracht & controle – Jaarlijkse inspectie – Bijhouden onderhoudslijst.

Compleet beheer


Alles onder één dak
Brabant Beheer biedt u een compleet en betaalbaar beheerderspakket aan, waarbij voor uw vereniging of uzelf transparantie en gemak voorop staan. Onze diensten voorzien in alle voorkomende werkzaamheden, waarbij wij altijd toezien op een correcte uitvoering van de geldende reglementen en wetten. Wij bieden u dus een totaalpakket aan waarmee we u volledig ontzorgen.
Alle niet genoemde werkzaamheden kunnen door ons worden uitgevoerd na goed overleg in een ledenvergadering. Hier zal vooraf een prijs worden opgegeven, dan wel zullen de werkzaamheden plaatsvinden op basis van nacalculatie en worden berekend tegen het geldende uurtarief .
Hierbij kunt u denken aan maatwerk advies.

Contact

Wilt u meer informatie? Klik dan hier

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.