Breman Schoorsteentechniek

Breman Schoorsteentechniek

Ondernemersstraat 3, 8271 RS  IJSSELMUIDEN

Over ons

Over Breman Schoorsteentechniek


Wij zijn:

- een Nederlandse producent met 100% Nederlandse producten

- fabrikant en leverancier van rookgasafvoerkanalen en schoorstenen.

- ruim 30 jaar actief op de Nederlandse nieuwbouw en renovatie markt 

- specialist in projectmatige oplossingen waarvan mag u rekenen op onze jarenlange expertise en heldere raportages en aanbevelingen.

http://www.bremanschoorsteentechniek.nl/

Inspecteren rookgasafvoerkanalen

Als uw gebouw CV toestellen bevat die ouder zijn dan 14 a 15 jaar dan mag u verwachten dat er binnekort mankementen komen aan uw toestellen die niet meer te herstellen zijn.

Dat is ook het moment om na te denken over de vervolgstap.

Indien u kiest voor nieuwe HR CV toestellen dan zijn uw huidige rookgasafvoerkanalen in de schachten NIET meer geschikt om de rookgassen veilig naar het dak af te voeren.

Eerste stap is dan om te inventariseren hoe in uw situatie hiervoor de beste oplossing gekozen kan worden.

Wij kunnen u in dit proces advisewren en een plan van aanpak maken incl. ramingen voor uw MOP.

https://www.bremanschoorsteentechniek.nl/expertise/renovatieadvies/

Renovatie van rookgasafvoer systemen

Mocht u n.a.v. het vervangen van uw CV toestellen uw kanalen willen gaan vernieuwe/aanpassen dan kunnen we u daarin begeleiden van plan tot en met oplevering.

dit kan betekenen dat we voor uw:

- inventariseren (en eventueel rapporteren).

- oude kanalen verwijderen.

- nieuwe kanalen fabriceren en monteren.

- bouwkundige aanpassingen verzorgen.

m.a.w. alles in één hand, overal één aanspreekpunt voor.

Vele VvE's en gebouwbeheerders (zoals b.v MVGM) behoren tot onze klantenkring.

https://www.bremanschoorsteentechniek.nl/expertise/renovatieadvies/

Artikelen

Breman afvoertechniek
Prefab schoorstenen: praktisch design en altijd op maat De prefab schoorstenen van Breman Schoorsteentechniek blinken uit in kwaliteit. Ze zijn altijd praktisch ingedeeld, en met hun doordachte design zien ze er standaard mooi uit. Ieder dakvlak biedt ruimte aan een schoorsteen. En hoe de situatie ook is, wij maken ’m op maat. Wij volgen nauwgezet de wensen van de opdrachtgever, en gebruiken de omstandigheden optimaal. Uitsluitend aluminium onderdelen De prefab schoorstenen van Breman Schoorsteentechniek bestaan uit aluminium onderdelen. Kanalen die uitmonden in de schoorsteen worden aluminium gelast in de ’kast’, zodat wij een waterdichte constructie kunnen garanderen. Om een koudebrug te voorkomen, plaatsen wij PS-schuim aan de binnenkant van iedere dakopstand. De ruwe dakvloer is overigens het beste fundament voor zo’n dakopstand. Het maakt de verbinding naar de dakbedekking veel sterker. Op een hellend dak Een schoorsteen op een hellend dak is een uitdaging op zich. U kunt kiezen uit tal van uitvoeringen. Voor de koppeling naar het dak gebruiken wij diverse materialen: plakplaten op een bitumen dak bijvoorbeeld, en pan-indekstukken op een pannendak. Er komt geen lood meer aan te pas, maar uitsluitend loodvervangend materiaal. Een schoorsteen met steenstrips Breman Schoorsteentechniek maakt verder schoorstenen met kunststof steenstrips. Eenmaal geplaatst oogt alles heel natuurlijk, omdat de strips in kleur en vorm naadloos aansluiten bij de steensoort die u gebruikt. Voordat wij aan de slag gaan, bepaalt u aan de hand van een monsterbord hoe ’t er allemaal uit gaat zien. Kunststof steenstrips •in meerdere steenvormen (50x210, 52x240 en 71x240 mm) •in alle veelgebruikte metselverbanden •in elke steenkleur (natuurgetrouw nagebootst en kleurecht) •in elk gewenst design •natuurlijke grondstoffen •al sinds 1982 toegepast in buitenopstellingen •zeer gering gewicht (ca. 10 kg/m2) •met 10 jaar garantie

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.