Burgerhout B.V.

Burgerhout B.V.

Dr. A.F. Philipsweg 41, 9403 AD  ASSEN

Over ons

Gegarandeerde kwaliteit

Burgerhout, al ruim twee decennia in het bezit van een ISO 9001 certificering, combineert krachtige oplossingen op alle fronten met uitmuntende kwaliteit. Naast QA en KOMO voert Burgerhout óók CE op alle rookgasafvoerproducten, inclusief kunststof. Klanttevredenheidsonderzoeken bevestigen jaarlijks dat de Burgerhout-oplossingen voldoen aan de hoogste verwachtingen. De gemotiveerde en deskundige medewerkers hebben kwaliteitsborging hoog in het vaandel staan. Als extra waarborg dat alles aan de hoogste eisen blíjft voldoen, laat Burgerhout de organisatie jaarlijks door externe instanties tegen het licht houden.

Meer dan tienduizend producten

Met speciale, vaak zelf ontwikkelde machines bewerkt Burgerhout materialen tot producten van topkwaliteit. De vraag naar de kwaliteitsproducten van Burgerhout groeit dan ook snel. Vanuit de ultramoderne productiefaciliteiten vinden meer dan tienduizend verschillende aluminium, rvs en kunststof producten hun weg naar markten in Europa.

Burgerhout is specialist in systemen voor rookgasafvoer en ventilatie en is bijvoorbeeld ook een vertrouwd leverancier van vormstukken uit plaatstaal, kunststof en aluminium. CNC-gestuurde machines bewerken verschillende materialen tot functionele, fraaie behuizingen voor elektronische systemen, verwarmingstoestellen en boilers. Zelfs kunststof producten worden in eigen huis vervaardigd. Burgerhout beschikt onder meer over geavanceerde spuitgietmachines die met uiterste precisie kunststof elementen vervaardigen. Daarbij worden hoogwaardige, temperatuur-, uv- en condensaatbestendige kunststoffen toegepast.

Krachtige oplossingen

Burgerhout beschikt over unieke testfaciliteiten. Met behulp van verschillende testmethoden kan bijvoorbeeld voor elke ketel een rookgasafvoer ‘op maat’ worden ontworpen. In een nauwkeurig geijkte windtunnel wordt de recirculatie van verbrandingslucht in de luchttoevoer vastgesteld. Ook drukverschillen onder verschillende windinvalshoeken en windkrachten kunnen exact worden gemeten, evenals de weerstand van rookgasafvoer- en luchttoevoersystemen. Met behulp van een beregeningsinstallatie wordt vastgesteld of uitmondingen bij verschillende windrichtingen vrij blijven van regeninslag. En in een speciale vrieskamer met temperaturen onder 20°C worden uitmondingen ontwikkeld die ook in de praktijk vrij blijven van ijsvorming.

M&G Group

De M&G Group is marktleider op het gebied van ontwikkeling en fabricage van rookgasafvoer, luchttoevoer en luchtdistributie. De activiteiten van de groep zijn gebaseerd op R&D, innovatie en op maat gemaakt oplossingen voor klanten over de hele wereld. Als partner van vooraanstaande ketelfabrikanten dragen de bedrijven binnen de M&G Group bij aan een kostenefficiënte manier van het oplossen van vraagstukken over rookgasoplossingen in en om de cv-ketel. Een compleet assortiment van aluminium, roestvast staal, en kunststof (PP) producten is ontwikkeld door hoogopgeleide ingenieurs en worden geproduceerd binnen de moderne productielocaties van de M&G Group.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.