Business Development Holland B.V.

Business Development Holland B.V.

Boerhaavelaan 98, 3843  Harderwijk

Over ons

Over Warmtepompplein.nl

Dit portaal is opgezet in samenwerking met vele uiteenlopende partijen (partners) die allemaal de mening onderschrijven dat onze manier van verwarmen zal veranderen omdat energiebesparing in woningen steeds belangrijker wordt in de nabije toekomst. De ontwikkelaars van dit portaal verwachten dat warmtepompen hierin een grote rol zullen gaan vervullen en de informatiebehoefte naar warmtepompen zal toenemen.

Missie, Visie, Doelen

Missie

“Een onafhankelijk, objectief en informatief informatieportaal op het gebied van warmtepompen wat toegankelijk is voor iedereen, en relevante informatie biedt op uiteenlopende niveau’s”

Visie

“Er is een heel duidelijke visie welke ten grondslag ligt aan de creatie van dit internetportaal. Hoewel het portaal gaat over een specifieke technologie, beoogt het portaal niet de technologie maar juist de functionaliteit ervan centraal te stellen. Uiteraard zal er alle technische informatie over de werking, ontwerpregels, hulpmiddelen voor installatie en ontwikkelingen te vinden zijn, echter de techniek neemt geen centrale positie in op het portaal. Daarnaast heeft Warmtepompplein.nl een visie over de structuur waarin informatie aangeboden wordt. De structuur wordt zo opgezet dat voor de bezoekers duidelijk wordt hoe men de technologie in relatie tot haar functionaliteit dient te zien, namelijk als een integrale zienswijze.”

Het doel van deze website luidt dan ook als volgt:

“Voorzien in betrouwbare, objectieve en complete informatie voor verduurzaming van de gebouwde omgeving door middel van warmtepompen.”

Onderzoek en selectie

Het gebruik van Warmtepompplein.nl moet bij dragen aan energiebesparing, CO2 emissie reductie en gebruik van hernieuwbare energie door toepassing van warmtepompen in de gebouwde omgeving, in eerste instantie vooral de (bestaande) woningbouw. Deze bijdrage willen we vorm geven door een objectieve, complete en onafhankelijke informatie voorziening en daarnaast de contacten leggen tussen geïnteresseerde bezoekers van het portaal en deel nemende partners in het portaal.


De site is een onafhankelijk, objectief portaal en zal expliciet geen specifiek advies, voorkeur of oordeel verstrekken ten aanzien van merk, model of fabrikant voor warmtepompen en randapparatuur.
Wij kunnen geen technische ondersteuning bieden voor geïnstalleerde warmtepompen, hiervoor is de installateur van de warmtepomp het eerste aanspreekpunt.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.