BUVA homecare systemen

BUVA homecare systemen

Bremen 5, 2993 LJ  BARENDRECHT

Over ons

Assortiment BUVA

BUVA is dé producent en leverancier op het gebied van hang- en sluitwerk, ventilatie, verwarming, hardglas ramen, aluminium profielen en glasvezelversterkte onderdorpels voor zowel de woning- als de utiliteitsbouw. Daarnaast is BUVA vooral een onafhankelijk productontwikkelaar, zo goed en volledig mogelijk inspelend op de behoeften van de markt. BUVA staat voor doordachte en oplossingsgerichte innovatie, innovatie die alom gewaardeerd wordt. Niet voor niets zijn de diverse bouwproducten van BUVA in vele woningen en gebouwen in Nederland terug te vinden.

Voor inbraakwerende producten, zoals kerntrekbeveiliging, bent u bij BUVA aan het juiste adres. Kijk ook op ons YouTube-kanaal om handige tips te zien m.b.t. het onderhouden van uw hang- en sluitwerk en ventilatie-producten, en het vervangen en monteren van uw hang- en sluitwerk. https://www.youtube.com/user/BUVAShop 

BUVA is naast producent ook groothandel op het gebied van hang- en sluitwerk. Dat houdt in dat BUVA naast het gerenommeerde BUVA-merk, ook de andere merken levert. Met zo'n 40.000 verschillende artikelen op voorraad mag BUVA zonder meer totaalleverancier genoemd worden.

Op www.buva-online.nl vindt u al onze producten en onze webshop, waar u direct kunt bestellen.

Productie

Service & montage

De afdeling service & montage geeft diverse mogelijkheden. Van het advies geven bij een eerste montage op het werk tot het compleet monteren van de BUVA producten. De afdeling service & montage verzorgt de eerstelijnsanalyse bij onverhoopte problemen.
Naast producten, wordt er bij BUVA de laatste jaren ook gesproken over concepten. Het EPC concept gaat in op de aanscherping van de energie prestatie eisen in combinatie met natuurlijke ventilatie. Het PKVW concept beschrijft de grote praktijkverschillen tussen het verplichte Bouwbesluit en het vaak aanvullende Politiekeurmerk Veilig Wonen. Het PreSets concept gaat in op het voorkomen van kosten zoals bouwkosten, faalkosten en onderhoudskosten. Met een bepaalde mix van producten kunnen aanzienlijke besparingen op deze kosten gerealiseerd worden. Voor de geluidseis van <30dB(A) is het Geluid Garantie Pakket ontwikkeld.

Productinnovatie

De complexe verzameling wensen, eisen en ideeën van opdrachtgevers en de veranderende regelgeving vormen voor BUVA de bron voor nieuwe producten en concepten. Binnen de organisatie zijn alle faciliteiten in huis om nieuwe producten te ontwikkelen en te testen. Gekwalificeerde medewerkers werken continu aan innovaties.
BUVA beschikt over een eigen testlaboratorium. Naast kwaliteitstesten kunnen in deze ruimte ook inbraaktesten, duurzaamheidstesten en complete wind- en waterdichtheidstesten plaatsvinden. BUVA heeft een gecertificeerde testkast waar complete elementen tot 650 Pa druk worden getest op wind- en waterdichtheid. Deze testkast kan ook worden gebruikt voor praktijktesten. Een opdrachtgever die twijfelt aan wind- of waterdichting vanwege afmetingen of situering van een element kan dit element zonder probleem bij BUVA laten testen.

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.