Centiss

Centiss

Lloydstraat 210, 3024 EA  Rotterdam

Over ons

VvE Beheer door Centiss

Als het over uw appartement en woonomgeving gaat wilt u dat de zaken goed geregeld zijn.

Naast comfortabel wonen is het ook belangrijk dat er goed wordt gezorgd voor uw investering en uw appartementsrecht zodat deze haar waarde behoud. Een VvE die goed wordt beheerd geeft u rust. Als eigenaar wilt u geen ergernis over het afwikkelen van servicemeldingen, tijdig of goed uitvoeren van grootonderhoud of financieel beheer. Centiss pakt VvE Beheer adequaat en professioneel op.

Bij Centiss begrijpen we wat voor u belangrijk is. Daarom nemen wij het beheer van uw VvE graag van u over. En om u alvast gerust te stellen: met welke uitdaging uw VvE ook wordt geconfronteerd, wij regelen het voor u. Wij voeren VvE beheer uit voor appartementencomplexen, parkeergarages, vakantieparken, hotels, jachthavens, infrastructuur en wegen van bedrijfsterreinen, bedrijfsruimtes en kantoorcomplexen.

De ervaring leert dat door het goed uitbesteden van specialistisch werk als vastgoedbeheer u weer tijd overhoud om leuke dingen te doen.

Contact

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via telefoon, email of contactformulier. Alle informatie kunt u hier vinden.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.