Chameo BV

Chameo BV

Ondernemingsweg 66B, 2404 HN  Alphen aan den Rijn

Over ons

Over ons

Chameo ontwikkelt, levert en installeert intelligente technologische oplossingen voor toegangstechniek, zoals automatische deuren. Het doel is ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde voorzieningen op gelijkwaardige wijze kan gebruiken, zodat zo weinig mogelijk aparte oplossingen bedacht moeten worden voor personen met een functiebeperking.

De kracht van Chameo. Chameo creëert toegevoegde waarde met producten die relevante problemen oplossen. Toegankelijkheid is niet enkel gericht op het "drempelvrij" maken voor bijzondere doelgroepen maar komt iedereen ten goede.

Hoogwaardige oplossingen bieden die uitgaan van het doel wat het moet dienen en niet de technische mogelijkheden van het product.

De oplossingen van Chameo onderscheiden zich dan ook doordat nieuwe technologieën op creatieve en innovatieve wijze in elegante, gebruiksvriendelijke producten verwerkt worden.

Naast veel kennis en ervaring van technologische ontwikkelingen heeft Chameo ook veel inzicht in verschillende marktsegmenten in huis. Chameo werkt daarom met verschillende productmarktcombinaties, ieder gericht op een eigen marktsegment. Elke productmarktcombinatie houd zich bezig met zijn eigen specifieke oplossingen voor de toegankelijkheid van zijn doelgroep.

Hierdoor ontstaan combinaties van werkwijze, technologie, producten en businesses geheel afgestemd op een specifieke doelgroep. Door deze werkwijze zijn wij in staat ons te verplaatsen in u als onze klant zodat u niet als een nummer behandeld wordt, maar op een vriendelijke, persoonlijke en doeltreffende wijze.

ONZE WERKWIJZE

Omdat iedere situatie anders is hoeft niet perse iedere oplossing anders te zijn. Maar het moet zeker niet zo zijn dat iedere situatie zich maar moet schikken naar een standaard oplossing. Daarom bekijken we het altijd vanuit het gezichtspunt van de gebruiker. Die heeft namelijk iedere dag te maken met de geboden oplossing voor de toegankelijkheid, of dat nu een automatische deur of een toegangscontrole tourniquet is.

Samen met onze opdrachtgever wordt gekeken welke oplossing het beste is binnen het beschikbare budget. Duurder is niet altijd beter. En soms is het verplaatsen van een plantenbak al voldoende om een verbetering in de doorstroming te verkrijgen. Iedere situatie is anders, iedere behoefte is anders.

Optimale toegankelijkheid betekent dat de toegang tot gebouw of instelling bruikbaar is voor iedereen, inclusief personen met een functiebeperking. Daarom zoeken wij altijd (samen met u) naar de optimale oplossing.

Contact

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op:

Chameo B.V.
Ondernemingsweg 66 B,
2404 HN, Alphen aan den Rijn.
Telefoon: +31 88 622 0100
info@chameo.nl

of neem een kijkje op onze website

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.