Cleanall

Cleanall

Bleijenburgstraat 6, 2275 CH  Voorburg

Over ons

Over ons

Wij zijn een facilitair dienstverlener, actief in Zuid-Holland. De kerntaken van Cleanall zijn: schoonmaak, vloeronderhoud en glasbeswassing die wij aanbieden in particulieren en zakelijke omgevingen. De toegevoegde waarde van Cleanall ligt in de veelzijdigheid van de dienstverlening: schoonmaakonderhoud in ruimste zin des woords, facilitaire dienstverlening, het aansturen van service medewerkers, het leveren van aanvullende producten en diensten.

Onze uitdaging

Klanten zien in ons handelen waar wij als organisatie voor staan. Een schijnwereld opbouwen of zaken beloven die je als organisatie niet waarmaakt, werken niet in een toenemend transparante wereld.

Een positieve instelling heeft een grote invloed op de klanttevredenheid. Zo komt tussen de vijftig en zeventig procent van de klanten terug als een klacht wordt verholpen, maar stijgt dat aantal explosief naar 95 procent als de mede-
werker die helpt proactief en enthousiast is.

OSB-lidmaatschap

Cleanall is lid van OSB (Ondernemers-organisatie Schoonmaaken Bedrijfsdiensten).
Dit keurmerk garandeert dat u een professioneel, servicegericht en kwaliteitsbewust
schoonmaakbedrijf inschakelt. Om deze kwaliteit te garanderen, is ons team van
schoonmakers en glazenwassers gediplomeerd.

contact

Voor meer informatie bezoek onze website of vul het contactformulier in.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.