Commend Benelux BV

Commend Benelux BV

De Lind 3, 4841 KC  Prinsenbeek

Over ons

Commend Benelux

COMMEND BENELUX

Passie voor veiligheid en communicatie

Vanaf de oprichting in 1971 groeide Commend van een klein familiebedrijf uit tot een grote, wereldwijd erkende speler die geïntegreerde intercomsystemen levert. Tegenwoordig worden onze unieke oplossingen geïnstalleerd voor de bescherming van mensen, gebouwen en bedrijfsmiddelen over de hele wereld. Integratie van Commend Intercom Solutions is enorm succesvol geweest in veel industriële sectoren. Intercomstations, modules en servers voor de integratie van spraak, beeld en gegevens zijn te vinden in controlekamers over de hele wereld voor meer veiligheid . Denk aan hulp- en noodoproeppunten voor transportoplossingen, het beheersen van barrières in parkeergarages en het bedienen van liften in gebouwen. Onze oplossingen zijn te vinden in iconische gebouwen, waaronder de Shard (VK), Mercury Tower (RUS); door het London Underground Network (VK); in universiteiten en scholen; in productiefaciliteiten; raffinaderijen, luchthavens; ziekenhuizen; parkeerterreinen; tunnels en nog veel meer.

Oplossingen
Er is een breed scala aan oplossingen beschikbaar die overal en altijd via Intercom kunnen spreken, zowel op zichzelf staand als volledig genetwerkte oplossingen.

Toepassingen zijn onder meer:

Beveiliging van gebouwen
Parkeergarages
Openbaar vervoer
Stadscentra
Universiteiten en scholen
ziekenhuizen
luchthavens

Gevangenissen en politie
Industrie
Oil & Petrochem
Energie en openbare voorzieningen
liften
tunnels
...

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.