Concreet Betonherstel B.V.

Concreet Betonherstel B.V.

Tweelingenlaan 51, 7324 AP  Apeldoorn

Over ons

over ons

Concreet biedt in al haar werkzaamheden duurzaamheid aan haar opdrachtgevers. Duurzaam betekent zorg voor het milieu en oog voor de lange termijn. Duurzaamheid komt tot uiting in de levensduur van een werk, de gebruikte materialen en de manier waarop de opdracht wordt uitgevoerd.

Levensduur is van groot belang in het betonherstel. Na gedegen onderzoek volgt een grondige analyse en een uitgebreid plan van aanpak. De materialen worden afgestemd op de levensduur met oog voor het milieu. Tot slot is de manier van werken waarbij overlast tot een minimum beperkt wordt ook een kwestie van duurzaamheid.

KWALITEIT

Concreet Betonherstel streeft continu naar verbetering van kwaliteit en veiligheid. Veiligheid voor onze medewerkers en bewoners/passanten is een absolute voorwaarde. Concreet is hiervoor V.C.A.** gecertificeerd. Concreet werkt volgens de Beoordelingsrichtlijn 3201 "Het repareren en injecteren van betonconstructies”. Daarnaast werkt Concreet volgens de Beoordelingsrichtlijn 2826 “Aanbrengen van renovatiespouwankers voor het verankeren van bestaande gemetselde buitenspouwbladen”. Concreet is voor beide beoordelingsrichtlijnen KOMO-gecertificeerd.

-IKOB-BKB VGM-beheersysteemcertificaat - VCA**
-KOMO-procescertificaat - Het toepassen van specialistische instandhoudingtechnieken voor betonconstructies
-KOMO-procescertificaat - Aanbrengen van renovatiespouwankers in bestaande spouwmuren
-Verklaring Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
-Certificaat VGO-Keur - Erkenning VastGoed Onderhoud

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.