CultiWall

CultiWall

Zeusstraat 2, 5048 CA  TILBURG

Over ons

Een duurzame en mooie leefomgeving zit in ons systeem

CultiWall is een onderdeel van Saint Gobain, een van de grootste bouwtoeleverende bedrijven ter wereld. Ook Cultilene (een van de topwereldspelers in het leveren van steenwol substraatproducten aan kwekers van bijvoorbeeld tomaten en bloemen) maakt deel uit van Saint Gobain.

Als u zaken doet met CultiWall, profiteert u dan ook direct van de unieke kennis die Saint Gobain heeft opgebouwd op het gebied van bouw en bouwtechniek enerzijds en plantengroei anderzijds. We kunnen u daardoor, als geen ander, ondersteunen bij de aanleg van groene gevels: vanaf het eerste idee tot aan de projectbegeleiding. We staan daarbij garant voor een perfecte integratie van het Cultiwall groene gevelsysteem met de andere gevelsystemen in uw bouwtraject.

U kunt het ontwerp en de aanleg van een verticale tuin van Cultiwall het beste zien als een Turn-key product. In feite koopt u een totaalpakket. We gaan pas weg als de hele wand is geïnstalleerd én goed functioneert. U heeft dus continu de zekerheid van topkwaliteit van offerte tot en met uitvoering:

- leveren en monteren van alle benodigde onderdelen
- leveren van de planten
- leveren en monteren van alle irrigatieonderdelen
- aansluiten alle elektronische onderdelen
- aansluiten water op aanvoer- en afvoerpunten

Met onze kennis, ervaring en mogelijkheden geven we met ons advies invulling aan uw wensen. In nauw overleg komen we samen met u tot de juiste keuze van planten, systemen en toepassingen. Zonodig nemen we ter plekke polshoogte om er zeker van te zijn dat wat bedacht ook in de praktijk gerealiseerd kan worden.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.