CVO Fires

CVO Fires

Sint Annastraat 13, 2990  Loenhout

Over ons

OVER ONS

CVO-Fires is reeds 10 jaar actief als gashaardenleverancier op de Nederlandse markt. Voorheen op de zakelijke markt, maar de laatste jaren steeds meer op de consumenten markt. Veel zakelijke projecten zijn met grote zorg afgerond, zoals verschillende Park Plaza hotels, Sheraton Hotels, Dylan hotel Amsterdam, Caffe PC in de PC Hooftstraat en veel verschillende restaurants.

De uitgebreide collectie gashaarden biedt veel mogelijkheden voor elk project. Zo heeft CVO-Fires de grootste collectie afvoerloze gashaarden. Ook heeft CVO-Fires veel open gashaarden met verschillende design mogelijkheden en afmetingen.

ONZE AFVOERLOZE GASHAARDEN.....

+ Hebben ingebouwde beveiligingen
+ Hebben een optimale verbranding van gas
+ Hebben vele design awards gewonnen
+ Besparen op uw stookkosten

Wat maakt CVO Fires zo uniek?

Working Together.


Your Missing Business Element

De combinatie van de beste techniek, het grote vermogen, een hoog rendement, de optimale veiligheid en de verschillende designs zorgen ervoor dat de afvoerloze gashaard van CVO Fires een meerwaarde is voor elk interieur.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.