Dak Techniek Holland B.V.

Dak Techniek Holland B.V.

Griendaak 8, 3371 KH  HARDINXVELD-GIESSENDAM

Over ons

Dak Techniek Holland

DTH onderscheidt zich van andere dakbedekkingsbedrijven door een compleet pakket aan dakbedekkingsmogelijkheden en bijbehorende werkzaamheden. De uiterst flexibele onderneming voert alle soorten dakwerken uit voor zowel platte als hellende daken, zoals dakpannen, bitumen, kunststof, EPDM rubber, golfplaten, isolatie, lood- en zinkwerk, en zelfs monumentale renovatie.
De 'allround dakbedekker' neemt zowel kleine als grote projecten aan in de nieuwbouw en renovatie van de woning- en utiliteitsbouw. De onderneming voert op verzoek ook dakinspecties uit en legt de gegevens dan vast in een uitgebreid inspectierapport.

Kwaliteit

Het motto van het bedrijf is 'vakwerk voor een betaalbare prijs' en ze staan garant voor goede service en kwaliteit! Het werkt altijd met a-kwaliteit materialen en stelt hoge eisen aan de uitvoering van de opdrachten om ook voor de lange termijn een lange levensduur en goede kwaliteit te kunnen garanderen. Steeds vaker weten opdrachtgevers Dak Techniek Holland te vinden en dat is mede te danken aan hun goede service en kwaliteit. U bent hierdoor verzekerd van de beste garantievoorwaarden. Nadat het werk is opgeleverd geeft DTH een garantie van tien jaar op materiaal en constructie en voor sommige daksoorten geldt zelfs een garantie van dertig jaar.

Advisering

Bij DTH begint een project dikwijls met het uitbrengen van een goed en betrouwbaar advies. Het bedrijf adviseert over dakspecifieke probleemsituaties en algemene dakbedekkingsvraagstukken. Dankzij de flexibele en vakkundige opstelling kan het voor elk probleem een oplossing bieden. De medewerkers beschikken over een uitgebreide vak- en productkennis. Bovendien zijn ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen mede daarom een goed en eerlijk advies geven. Indien gewenst kan de organisatie in overleg met de opdrachtgever een eigen bestek samenstellen.

Referenties

DTH werkt zowel voor de zakelijke markt als voor de particuliere sector. Voor woning- en utiliteitsbouw doen diverse aannemers regelmatig een beroep op ze, zoals onder andere B.M. van Houwelingen BV in Hardinxveld-Giessendam, Aannemingsbedrijf J. Schouten BV in Leidschendam, Formaat Bouw BV in Sliedrecht en Aannemingsbedrijf Koerts BV in Zeist. Overige opdrachtgevers zijn woningbouwverenigingen, Verenigingen van Eigenaren, bedrijven en particulieren. Er zijn diverse werken in uitvoering en geïnteresseerden kunnen bij het bedrijf meer referenties aanvragen.
Ook is een bezoek aan de website (www.daktechniekholland.nl) beslist de moeite waard. Hier zijn ook referentieprojecten te vinden, uitgebreid met foto's.

Historie

In 2001 is DTH opgericht door de heer Jan Rietveld te Sliedrecht. Anderhalf jaar na oprichting is de heer Carlo Mulder als compagnon in het bedrijf gekomen. Beide heren zijn 50% directeur-eigenaar en kunnen bogen op een jarenlange ervaring in de branche.

Planbuilding

DTH is sinds april 2005 aangesloten bij Planbuilding. Dit is een landelijke overkoepelende organisatie van multifunctionele onderhoudsbedrijven. Planbuilding adviseert en informeert gebouweigenaren met gebouw-/woningonderhoud en Meerjaren Onderhoudsplanningen en is een loket op het gebied van totaalonderhoud aan woningen en gebouwen, zoals dakwerk, schilderwerk, isolatie, beglazing, gevelonderhoud. Dak Techniek Holland heeft de strenge selectieprocedure van Planbuilding positief doorlopen en is erkend door deze organisatie als onderhoudsbedrijf voor platte- en hellende daken.

Dak Techniek Holland

- Voor platte daken: isolatie; bitumineuze en kunststof dakbedekking; EPDM rubber membranen.
- Voor hellende daken: dakpannen; dakisolatie; stalen dakpannen (lichtgewicht);shingles & leien; golfplaten; gootwerkzaamheden.

Maar ook: monumentale renovatie; lood- en zinkwerk; dakinspecties en dakonderhoud; reiniging en impregneren van gevels en schoorstenen; reiniging van dakpannen; dak- en gevelbeplating; lichtdoorlatende constructies,lichtstraten, lichtkoepels en dakramen

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.