Daklabel

Daklabel

Scherpemaat 7, 7942 JV  Meppel

Over ons

Daklabel

DAKlabel is een innovatieplatform dat, door vanuit een technisch oogpunt met partijen uit de bouwkolom samen te werken, technisch goede dakconstructies wil realiseren die voldoen aan een bepaald prestatieconcept. Dit concept richt zich op prestaties die verder moeten gaan dan sec waterdichtheid. Ook isolatiewaarden gedurende de levensduur en stormvastheid zijn hierbij onderwerpen. Hierbij is een nauwe samenwerking tussen de verschillende leveranciers gewenst en worden de dakconstructies onder andere tegen het licht gehouden door de uitvoerende verwerkers als schakel in de bouwkolom.

DAKlabel is medio 2013 opgericht als antwoord op voortdurende ontwikkelingen in de dakenmarkt. Denk hierbij aan de toenemende wet- en regelgeving op het gebied van Arbo en veiligheid, toenemende behoefte aan kwaliteit en duurzaamheid, en de opkomst van goedkope materialen en uitvoering van mindere kwaliteit. Het samenwerkingsverband geeft architecten en opdrachtgevers door middel van de bestekservice concrete handvatten om tijd te besparen en garandeert de naadloze aansluiting van alle onderdelen van het dak.

Daarom DAKlabel

- U kunt gebruikmaken van de maximaal aanwezige kennis bij en loket binnen dit innovatieplatform.
- DAKlabel garantie biedt u maximale zekerheid op kwaliteit en levensduur van uw dak door compleet doordachte oplossingen met de producten van A-leveranciers
- Sluitend DAKlabel bestekprojecten worden uitgevoerd volgens een up-to-date productenbestand. Volgens BRL en volledig gewaarborgd. Een DAKlabel bestek laat geen ruimte voor onaangename verrassingen!

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.