Dakmerk

Dakmerk

Postbus 1513, 3430 BM  NIEUWEGEIN

Over ons

Over DAKMERK

DAKMERK is hét Nederlandse keurmerk voor bitumineuze en kunststof daken. Een keurmerk dat staat voor kwaliteit. Gecertificeerde dakdekkersbedrijven voldoen aan zeer strenge criteria, zijn KOMO-procesgecertificeerd en laten al hun projecten vooraf toetsen op onder andere systeemkeuze, pakketopbouw en materiaalkeuze. Bij de uitvoering controleren onafhankelijke inspecteurs steekproefsgewijs ter plekke of de dakbedekkingsconstructies op de juiste manier zijn aangebracht.

Zo krijgt u maximale zekerheid over de kwaliteit, onderstreept met 10 jaar waterdichtheidsgarantie. Voor multifunctionele gebruiksdaken kan de garantie uitgebreid worden met de DAKMERK MULTI garantie.

Maximale zekerheid over dakkwaliteit

Een dak beschermt het gebouw en alles en iedereen daarbinnen. Daar moet iedereen volledig op kunnen vertrouwen: bewoners, gebruikers, aannemers en woningbouwverenigingen. Daarom is er DAKMERK: hét keurmerk van erkende dakdekkersbedrijven dat maximale zekerheid van kwaliteit biedt. Kwaliteit die we zeker stellen met 10 jaar garantie op waterdichtheid.

Toetsing vooraf van elk project

Een goed dak begint met een professioneel plan. Daarom wordt elke dakbedekkingsconstructie vóóraf gedetailleerd getoetst aan de hand van onafhankelijke toetsingscriteria ten aanzien van onder andere systeemkeuze, pakketopbouw en materiaalkeuze. Onze gecertificeerde dakdekkersbedrijven voldoen aan strenge criteria en zijn KOMO-procesgecertificeerd. Pas als is voldaan aan al deze kwaliteitseisen kan met het project gestart worden. Niet eerder. Zo weet u van tevoren al dat het goed zit.

Grondige controle tijdens de uitvoer

Een goed plan staat of valt met een vakkundige uitvoering. En dat laten we checken. Onafhankelijke inspecteurs controleren de projecten steekproefsgewijs op tientallen punten tijdens of vlak na de uitvoering. Zij sturen bij indien nodig en hebben ook de bevoegdheid het werk stil te leggen. Dit alles om u ervan te verzekeren dat uw dak voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

DAKMERK. Een keurmerk dat staat voor kwaliteit:

  • toetsing plan van aanpak voor de start
  • onafhankelijke controle op de uitvoering (steekproefsgewijs)
  • 10 jaar garantie op waterdichtheid
  • solide Waarborgfonds
  • extra dekking voor multifunctionele gebruiksdaken: MULTI garantie
  • onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk, al meer dan 25 jaar
  • erkent alleen dakdekkersbedrijven die voldoen aan zeer strenge kwaliteitseisen

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.