De Beste Prijs Garantie Schilder

De Beste Prijs Garantie Schilder

Waijensedijk 29, 3992 LN  Houten

Over ons

Welkom bij de beste prijs garantie schilder

Goed schilderwerk begint bij de vakschilder met een opleiding, “de beste prijs garantie”, schilder.nl is een volledig Nederlands gediplomeerd schilders bedrijf vanuit het traditionele van oudsher SVS vakopleiding instituut Nederland, nu www.savantis.nl Dit om de klant schilders vakbekwaamheid aan te bieden. En dat doen wij tegen de beste prijs garantie, daarin maken wij het verschil. Vanaf 1984 zijn wij uw partner in verantwoord schilderwerk tegen de beste prijs garantie. En dat is waar wij trots op zijn. “Schilders kwaliteit waar u op kunt bouwen en vertrouwen”.

“Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen” (MVO)

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is voor debesteprijsgarantieschilder.nl een kernvoorwaarde.Het MVO-gedachtegoed houdt in: oog hebben voor de mens als persoon, zowel voor de eigen medewerkers als voor klanten en zakenrelaties, en onze leefomgeving en dit zonder de winstgevendheid van het bedrijf uit het oog te verliezen.Een goed rendement doet investeren in mensen en milieu, wat de duurzaamheid van het bedrijf garandeert. Anders gezegd: een bedrijf dat bijdraagt aan de samenleving, plaatst zich midden in die samenleving.Meer weten, klik dan hier voor meer informatie over MVO

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.